Monica Anghel, după ce i s-a folosit imaginea ilegal într-o reclamă la produse de slăbit: "Nu vă mai luați după toți hoții!"

.

Monica Anghel susține că nu face și nu a făcut niciodată reclamă la produse pentru slăbit! Cântăreața îi sfătuiește pe oameni să nu cumpere de la brandurile care se folosesc de imaginea ei pentru că totul este o minciună. Monica Anghel spune că ea niciodată nu a luat picături de slăbit sau alte soluții miraculoase, care te slăbesc peste noapte.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Pentru că Monica Anghel a slăbit multe kilograme și oamenii sunt curioși cum a reușit, unele branduri care vând produse pentru slăbit i-au furat imaginea și se folosesc de ea pentru a păcăli oamenii. Monica Anghel a ajuns la capătul răbdării și a răbufnit după ce mai mulți oameni i-au cerut detalii despre niște picături de slăbit cărora le-ar face ea reclamă.

Monica Anghel spune că nu a făcut niciodată reclamă la produse de slăbit


Monica Anghel își îndeamnă fanii să nu creadă în hoții care nu vor decât să ia banii’ celor care se luptă cu kilogramele în plus.

‘Nu am luat în viața mea picături să slăbesc, cum am văzut pe un site. Nu vă mai luați după toți hoții care se folosesc de imaginea mea! Nu este nimic adevărat. Să nu vă încredeți în tot ce apare pe aceste site-uri.

Eu nu mai consum deloc de la fast-food și nimic prăjit. Am slăbit 30 de kg, dar am avut această motivație, să fim sănătoasă. Eu nu am avut complexe de acest gen, să sunt grasă. Nu putem fi toți la fel, trași la indigo’, a declarat, pentru FANATIK, Monica Anghel.


Cum a slăbit Monica Anghel fără picături și pastile de „topit' kilogramele

Monica Anghel cântărește acum 65 de kg, dar vrea să mai dea jos măcat 5.

‘Am slăbit în urmă cu 4 ani și m-am menținut, dar nu e ușor. Doar în pandemie am mai pus nițel pe mine, dar atunci cred că toată lumea a mai făcut și prostii. Eu am acum 65 de kg, dar aș vrea să mai slăbesc încă 5 kg, pentru că mă doare un genunchi și asta înseamnă că se pune presiune asupra lui și nu e ok. Însă important este să te simți tu bine cu tine și să fii sănătos’, a mai declarat artista.


Monica Anghel recomandă consumul de alimente sănătoase, asociat cu mișcare.

‘Trebuie să ne hrănim, să avem grijă de noi, de sănătatea noastră și să fim atenți la ce mâncăm. Să facem mișcare, masaj, când putem, pentru că nici eu nu am mai ajuns la Ionela, prietena mea, pentru terapii, tratamente sau masaje. Efectiv nu mai am când.

Eu am o groază de activități de familie care îmi umplu timpul și merg singură la cumpărături cu părinții, dar nici nu-mi doresc să fiu altfel. Așa-mi doresc să rămân și îi mulțumesc lui Dumnezeu. Îmi place de mine așa cum sunt’, a mai declarat Monica Anghel.


Citește și: Fiul lui Cosmin Seleși, diagnosticat greșit cu sindromul Down:Eram terminat

Citește și: George Buhnici își cere scuze că a jignit femeile cu celulită și vergeturi: „Iertaţi-mă, doamnelor. Am vorbit ca un mârlan’

Cum i s-a schimbat viața Monicăi Anghel după ce a slăbit

Monica Anghel a reușit să slăbească 30 de kilograme în intr-un an și trei luni și toată lumea a fost curioasă cum a reușit o astfel de performanță.

,,Nu trebuie neapărat să mergem la sală, putem să facem mișcare în aer liber. Putem să mergem în parc sau să mergem într-o pădure. Nnu e vorba despre frumusețe, este vorba despre sănătate și bucuria de a trăi.  Procesul meu de slăbire a fost un an și trei luni, dar după ce s-a încheiat aces an, eu mi-am continuat acest stil de viață. A fost foarte important în acest proces de schimbare psihologul meu, deoarece îți dă niște cârlige de care te agăți atunci când vrei să o iei razna, a spus Monica Anghel.


Monica Anghel mărturisește că în momentul de față are foarte multă energie și are o poftă de viață incredibilă. ,,Mi s-a schimbat viața, am altă poftă de viață, am alte lucruri în cap, mă văd făcând alte lucruri. Îmi vin idei, am energie. Cu cât mănânc mai puțin, cu atât am ami multă energie’, a mai spus artista.

Monica mănâncă cu grijă, consumând multe legume. Pe lângă asta, vedeta merge la sală și ridică multe greutăți. ,,Când merg la sală fac cardio și greutăți. Nu în fiecare zi, nu ridic greutăți mai mari de 20 de kilograme, deoarece am fost operată pe coloană și trebuie să am grijă. Acasă lucrez cu greutăți foarte mici„, a mai spus Monica Anghel.


Dieta Monicăi Anghel

Artista a dezvăluit și cum arată meniul ei într-o zi. Dimineața mănâncă fructe, la prânz o friptură de vită cu salată, iar seara un castron mare de salată, cu roșii, ceapa, usturoi, și rucola și cu un ou fiert, iar uneori friptură de pui sau mușchiuleț de porc cu salată.


„Am trei mese principale și două gustări. La gustare am voie, un măr, o pară sau o felie de ananas, un pumn mic de migdale crude, un iaurt mic sau o sticlă de sana mică. Carnea de vită o mănânc la prânz pentru că este mai grasă decât mușchiulețul de porc sau pieptul de pui sau de curcan.

Am liber însă la verdeață. Drept pentru care eu seara îmi fac un castron generos cu salată verde, cu rucola, cu puțină ceapă verde, cu un cățel de usturoi, cu un ou fiert deasupra. Cina nu trebuie să fie mai târziu de 20.00-20.30. Mă simt foarte bine. Sunt plină de energie’, a declarat cântăreață.