Monica Anghel  explică de ce merge la solar: “Îmi place să fiu blondă, tunsă scurt și bronzată!” / Totuși, artista vrea să ascundă astfel o problemă a pielii

 Dumba Gabriela
.

Monica Anghel de astăzi este total schimbată de Monica Anghel din urmă cu un an și jumătate și nu doar pentru că a slăbit peste 30 de kilograme, dar și pentru că a descoperit solarul. În ultimele luni, artista a  „asortat' părului blond un bronz perfect și arată de parcă abia s-a întors dintr-o vacanță exotică.

Monica Anghel carierăMonica Anghel carieră

Monica a explicat pentru VIVA! ce se află în spatele pielii „de ciocolată' pe care o afișează de câteva luni incoace. Cântăreața merge la solar nu doar pentru că îi place cum se combină estetic părul blond cu pielea bronzată, ci și pentru că vrea să ascundă, astfel, cuperoza din zona obrajilor.

Mie îmi place să fiu blondă și tunsă scurt și să fiu bronzată. Mai este încă ceva, eu pe obraji am cuperoză. Am făcut și tratamente cu laser, nu am reușit să scap de ea, doar că dacă sunt bronzată nu se mai vede atât de tare și atunci îmi place foarte tare chestia asta pentru că pot să fiu și nemachiată. Eu îmi pun foarte multe poze și pe Facebook nemachiată!', spune Monica.

În ultimul an, Monica este, parcă, alt om. Se simte mult mai bine în pielea ei, iar acest lucru se vede și în exterior. Își asumă felul în care arată, nu dă satisfacție haterilor și merge pe drumul său, indiferent de critici.

„Asta sunt, nu am de ce să mă ascund. Nu sunt perfectă, nu vreau și nici nu pot. Bine, nu pot nu există, dar nu vreau să fiu perfectă. Eu sunt ok cu mine așa cum sunt, e minunat!', a spus Monica Anghel, într-un interviu pentru VIVA!. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton