Monica Anghel, despre cumpenele vieții sale: „Era să mor din cauza unei operații greșite. O alta a fost cea a pe coloană, am avut pareză de 98% pe piciorul drept” / EXCLUSIV

.

Monica Anghel ne-a vorbit în noul număr al Revistei VIVA!, cel de Mai, despre cumpenele vieții sale. Să ai o profesie care te împlinește, un job la care să mergi cu plăcere e o binecuvântare de care puțini se bucură. Printre privilegiați se numără, fără doar și poate, Monica Anghel, care este pe scenă de la vârsta de 14 ani și care și acum, la aproape 52, cântă cu aceeași bucurie infinită. În contrapartidă, viața a pus-o nu o dată la încercare, însă a trecut peste toate cumpenele cu zâmbetul pe buze. Și are și de ce! Este o soție, o mamă și o artistă senzațională.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!


Care a fost cel mai greu moment din viața ta?

Cel mai greu a fost atunci când, în urmă cu șase ani, m-am operat pe coloană și băiețelul meu era cu părinții mei la mare. Îți dai seama, a aflat acolo fiind și nu am fost lângă el să îi pot explica, să îi spun că o să fiu bine, că totul este în regulă. Sigur că i-am spus la un moment dat: „Mamă, stai liniștit!, dar nu a fost același lucru, pentru că nu era lângă mine. Știi ce zic!

Nu din dorința de a-l proteja nu i-am spus, ci pentru că eu m-am operat de urgență. Nu am făcut-o cu intenție, nu am vrut să îi ascund, să nu îi spun.


Citește și: Ce dietă urmează Monica Anghel pentru a nu se îngrășa la loc: „Când simt nevoia de dulce…'

Citește și: Monica Anghel devine instructor de fitness după ce a slăbit 43 de kilograme: „Vreau să le împărtășesc oamenilor despre cum ar putea să aibă o viață sănătoasă'

Citește și: Cum arată rochia purtată de Kate Middleton la repetițiile pentru încoronarea Regelui Charles. Ținuta de 439 de dolari s-a epuizat deja


Citește și: Andreea Bogățeanu, nepoata lui Mircea Sandu, și soțul ei au divorțat: ‘Nu am stat bine pe picioare când am aflat. Nu prea mă mai simțeam bărbat…’

Monica Anghel vorbește despre cumpenele vieții sale în revista VIVA!

Ai avut cumpene în viață?

Eu cred că toți avem. Am avut o cumpănă mare cu mulți ani în urmă. Era să mor atunci din cauza unei operații greșite. A și murit omul acela între timp, așa că mă abțin.


Dar o altă cumpănă a fost operația pe coloană. Pentru că am intrat în operație de urgență, cum spuneam, am avut o pareză de 98% pe piciorul drept. Am făcut recuperare timp de un an și șase luni. Zi de zi, zi de zi. Și tot atunci am început și să slăbesc, și să îmi schimb stilul de viață. Și mă mențin. Cântăresc 58-59 de kilograme, cam așa. Aviv, ușor, ușor, a început să se ia după mine, din ceea ce văd.

Monica Anghel se poate reprofila oricând

Ai spus că faci niște cursuri… Chiar sunt curioasă să aflu mai multe.


Instructor de fitness, consultant nutriționist și consultant psihologie nutrițională. Acum, pe data de 26, am examen la fitness. De aceea îți spuneam să vorbim acum, pentru că, după aceea, mă apuc de învățat. Abia la finalul anului voi avea aceste diplome, mai exact toate trei. Pentru că acest curs de nutriție durează cel mai mult, și undeva în toamnă, spre sfârșitul anului, o să fie examenul final.

Le-am urmat și pentru mine, pentru a cunoaște cât mai multe lucruri, dar, și pentru a-i ajuta pe ceilalți. Pentru că foarte mulți mă întreabă ce să facă. Sunt foarte mulți oameni care îmi adresează tot felul de întrebări pe aceste teme: ce să facă, cum să facă, că au probleme de sănătate și să le dau un sfat… Să le spun exact ce să facă. Dar eu nu pot să le spun exact ce să facă, pentru că nu sunt medic și nu le cunosc situația.


Am niște profesori extraordinari aici la școala pe care o urmez, pe Georgiana și Bogdan Vasile. Sunt extraordinar de serioși în ceea ce fac și determinați. Și la orice oră îi sunăm să îi întrebăm diverse, dacă avem ceva de lămurit sunt drăguți și ne răspund, și ne arată, ne explică… Sunt minunați. Abia aștept să mă văd cu aceste brevete! Nu știu dacă neapărat îmi deschid ceva, dar nu se știe niciodată.


Cum se descurcă Monica Anghel ca mamă, soție și artistă

Faci atât de multe lucruri. Cânți, ești mamă, soție, ai făcut cursuri și încă le faci, cum te descurci cu toate acestea?

Îmi organizez foarte bine programul, pentru că altfel, evident, nu aș avea cum. Dar îmi organizez foarte, foarte bine timpul, și atunci le pot face. Poate că nu le fac perfect pe toate, e posibil să nu reușesc asta.

Și totuși, în care ipostază te simți cel mai bine, cea de mamă, de soție de artistă? Sau toate cumulate te împlinesc?


Da, cred că toate cumulate. Toate mă împlinesc. Și, repet, eu nu fac nimic din ce nu îmi face plăcere. Nu sunt adepta acestui lucru.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE MAI! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Facebook