Monica Anghel a recunoscut ce intervenții estetice are la nivelul feței: „Acum m-am mai educat”

 Ifrim Georgiana
.

Monica Anghel a recunoscut ce intervenții estetice are la nivelul feței. La 51 de ani, artista arată spectaculos și a făcut schimbări radicale în ceea ce privește stilul de viață. În numai un an, aceasta a reușit să slăbească peste 30 de kilograme , susținând că se confrunta cu diferite probleme de sănătate. Acum, vedeta a recunoscut că a apelat și la ajutorul medicului estetician, dezvăluind procedurile pe care le-a efectuat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu un an, Monica Anghel a hotărât să-și schimbe total stilul de viață. Procesul a fost unul lung și de durată, reușind să dea 30 de kilograme jos într-un an și trei luni. După această schimbare spectaculoasă, artista a susținut că a apelat la ajutorul psihologului pentru a reuși să se mențină la o greutate constantă. Monica Anghel a vorbit deschis despre intervențiile estetice la care a apelat de-a lungul timpului, susținând, în urmă cu ceva timp, că nu și-a dorit niciodată o procedură pe care să nu aibă „curaj' să o facă.

anghel-1-1anghel-1-1

Monica Anghel a recunoscut ce intervenții estetice are la nivelul feței. „M-am simțit bine în pielea mea întotdeauna', mărturisea vedeta într-un interviu mai vechi. Acum, aceasta a vorbit deschis despre procedurile estetice la care a apelat până în prezent.

Citește și: Ce dietă ține Monica Anghel. De la ce regulă nu se abate niciodată:„Am mers la psiholog în perioada în care am slăbit 30 de kilograme' / EXCLUSIV

Citește și: De ce nu a trecut Monica Anghel la numele soțului după căsătorie. Adevărul despre momentele grele din căsnicie:„Impas există în orice familie' / EXCLUSIV

Citește și: Vlăduța Lupău s-a fotografiat în timp ce își alăptează băiețelul:”Profit să stau cu Iair”

Citește și: Margherita de la Clejani, prima apariție la o petrecere, după ce a fost atacată pe stradă.Cine a însoțit-o

Monica Anghel a recunoscut ce intervenții estetice are la nivelul feței

Artista a susținut că a apelat la injecțiile cu botox în zona frunții pentru a-și estompa ridurile. Mai mult, aceasta și-a conturat buzele cu ajutorul acidului hialuronic, recunoscând că nu își dorește o altă intervenție în viitor.

„Mi-am făcut puțin botox deasupra, pentru că mereu stau încruntată. Acum m-am mai educat. Fii-miu mă întreba dacă eram supărată și m-am văzut în oglindă. Stăteam încruntată pentru că nu îmi puneam ochelarii. (…)

Mi-am făcut o jumătate de ml de acid hialuronic. În zona buzelor. Le-am conturat', a spus Monica Anghel la Ego Life.

„Eu nu mă vedeam grasă'

Într-un alt interviu, vedeta a susținut că nu a avut niciun complex de ordin fizic, iar toate schimbările pe care le-a făcut în ultimii ani au fost din propria sa dorință.

„Nu am avut niciodată astfel de probleme, nici când toată lumea îmi spunea că sunt grasă. Da, știu, am fost grasă până acum patru, cinci ani, până când m-am operat pe coloană și mi-a spus medicul Marius Catană că trebuie să slăbesc. Abia atunci am spus OK și am făcut această schimbare.

Am fost mereu asumată, eu, una, nu mă vedeam grasă. M-am simțit bine în pielea mea întotdeauna. După ce am slăbit, au spus mulți fie că mi-am tăiat stomacul, ba că mi-am pus inel gastric, ba că sunt bolnavă sau prea slabă. Dar ce spun oamenii despre mine este problema lor, nu este problema mea', a declarat aceasta pentru Viva!.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton