Monalisa, un cunoscut travestit din Iași, a murit în timp ce era live pe Facebook. Cum s-a produs tragedia

.

Monalisa, un cunoscut travestit din Iași, a murit în condiții dramatice în timp ce se afla live pe Facebook. Incidentul a fost văzut de urmăritorii săi, care au sunat imediat la 112. Din păcate, la sosirea echipajului ISU era prea târziu… Iată ce a dus la producerea cumplitei tragedii!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Supranumit Monalisa, cunoscutul travestit din Iași a murit chiar în ziua de Crăciun, la dramaticul eveniment eveniment fiind martori chiar urmăritorii săi din mediul online, deoarece tânărul se afla în live în momentul în care s-a produs nefericitul incident. Deși echipajul ISU s-a deplasat de urgență la locul incidentului, pentru tânărul care era cunoscut în mediul online și ca Lisa Zaira a fost prea târziu.

Monalisa, un cunoscut travestit din Iași, a murit în timp ce era live pe Facebook


Chiar în dimineața zilei de Crăciun, Monalisa, un cunoscut travestit din Iași, a murit în condiții dramatice, echipajul ISU sosit la fața locului constatând decesul tânărului. Tânărul se afla în live pe Facebook în momentul producerii dramaticului incident, de altfel fanii săi fiind martorii tragediei clipă de clipă.

Citește și: Rikito Watanabe de la Chefi la Cuțite a împlinit 29 de ani. Cum a petrecut de ziua lui: „Iubesc România

Citește și: Adrian Stroe a spus cum sunt cei trei jurați de la Chefi la Cuțite, când se opresc camerele de filmat: „Să nu credeți că ei…


Citește și: Florica Boboi, câștigătoarea Chefi la Cuțite, despre cadoul primit din partea soțului ei: „Noi muncim și…

„În dimineața zilei de 25 decembrie, poliția a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că un bărbat din muncipiul Iași ar fi luat foc în timp ce doarme, acest lucru fiind observat de apelant pe o rețea de socializare.

În urmă verificărilor efectuate polițistii au identificat apartamentul în care locuia persoană în cauză, în care s-a pătruns cu ajutorul unui echipaj  ISU Iași, în interior fiind găsit cadavrul unui bărbat.


Nu a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru stingerea incendiului. În cauză s-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzelor decesului’, a transmis, luni, Poliția Iași.

Cum a murit Monalisa


Nimic nu a prevestit tragedia care avea să se întâmple în noaptea de 4 spre 25 decembrie, în care Monalisa, un cunoscut travestit din Iași, a murit în condiții dramatice… Acesta tocmai se întorsese de la o petrecere, unde, probabil, consumase mai mult alcool, și se afla în apartamentul său închiriat din zona Țuțora, scrie presa ieșeană.

Odată ajuns acasă, s-a întins în pat, a aprins o lumânare, a deschis laptopul și și-a invitat urmăritorii din comunitatea sa la live. Probabil cotropit de oboseală, a adormit, cu lumânarea aprinsă în pat, în timp ce asculta o liturghie pe telefon. Din păcate, pisica sa a trecut pe lângă lumânare și a răsturnat-o în timp ce tânărul deja adormise. Lumânarea a căzut pe pat și lenjeria a luat foc. Monalisa nu a murit din cauza incendiului, ci s-a intoxicat cu fumul degajat de focul produs.


Incidentul a fost văzut de mai multe persoane, live, acestea încercând să-i sară în ajutor. Din păcate, intervenția ISU a fost tardivă. Iar asta deoarece abia după două ore de la apel agenții au reușit să afle adresa apartamentului în care locuia cu chirie. Când au ajuns pompierii la fața locului, incendiul se stinsese de la sine, iar tânărul a fost găsit fără suflare.

Cristina Guzu, medic al SAJ Iași: „Decesul se instalase înainte, estimez eu cu măcar o ora înainte de ajunge noi. O intoxicație cu monoxid de carbon’.


Mama și sora tânărului spun că aceasta făcea parte din comunitatea transgender de patru ani.