Mona Nicolici s-a retras din televiziune în 2006. Cum arată și cu ce se ocupă acum una dintre cele mai bune prezentatoare de știri

 Dana Enache
.

Mona Nicolici și Radu Coșarcă au fost cel mai iubit și popular cuplu de prezentatori de știri, în anii 90, dar niciunul dintre ei nu mai activează în domeniu, momentan. Mona Nicolici s-a retras din televiziune în 2006, iar la 13 ani distanță este aproape neschimbată. Acum, fosta vedeta TV lucrează într-o companie multinațională. 

 

Mona Nicolici s-a retras din televiziuneMona Nicolici s-a retras din televiziune

Vestea că Mona Nicolici renunță la o carieră înfloritoare în televiziune i-a luat pe mulți prin surprindere, motiv pentru care retragerea ei, de la pupitrul știrilor, a fost percepută drept temporară. Total eronat, însă, dacă stăm să ne gândim că fosta vedetă TV se mândrește acum cu o carieră de peste un deceniu într-o companie multinațională, unde conduce departamentul Sustenabilitate.

Deși au trecut 13 ani de ultima oară de când a prezentat un jurnal, Mona Nicolici pare neschimbată. Consecventă în ceea ce privește look-ul, fosta vedetă TV și-a păstrat tunsoarea și culoarea părului apropiate de cele care au consacrat-o, iar trecerea anilor, spre norocul ei, pare insesizabilă.

Ce a răspuns, Mona Nicolici, atunci când a fost întrebată despre cele mai importante decizii pe care le-a luat?

„Să părăsesc televiziunea când am simţit că nu mai e locul în care pot să aduc ceva bun oamenilor care mă privesc. Să nu rămân în politică atunci când am descoperit că nu e pentru şi despre oameni. Să renunţ la iubirea mea de-o viaţă, televiziunea, pentru un post într-o corporaţie. Asta a schimbat în bine nu doar  cariera mea, ci şi viata multor oameni pentru care, împreuna cu echipa de la Petrom, am făcut Țara lui Andrei”. Așadar, se pare că șansele de a o revedea pe micul ecran sunt minime…

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton