Un soldat rus a fost hrănit de ucraineni și lăsat să vorbească cu familia. Imaginile au devenit virale

 Raiciu Adriana
.

A trecut o săptămână de la primul atac al Rusiei asupra Ucrainei. În dimineața zilei de 24 februarie 2022, Vladimir Putin a ieșit public cu un discurs televizat în cadrul căruia a anunțat că trupele țării sale vor ataca Ucraina. La scurt timp după, au început atacurile cu rachete în mai multe orașe. Situația este dificilă atât pentru ucraineni, cât și pentru soldații ruși, care nu au știut ce se va întâmpla. Un militar a fost hrănit de ucraieni și lăsat să vorbească cu familia.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

În dimineața zilei de 24 februarie 2022, Vladimir Putin a anunțat că trupele țării sale vor ataca Ucraina. La puțin timp după, au început atacurile asupra mai multor orașe din Ucraina. Situația este din ce în ce mai tensionată, oamenii fug disperați din calea războiului și se ascund în buncăre improvizate. De asemenea, și pentru soldații ruși este cumplit.

soldat-hranitsoldat-hranit

Armata ucraineană a transmis recent că soldaţii din Rusia au fost trimiși la luptă cu mâncare expirată. Ba chiar mai mult, mai mulți militari au spus că nu-și doresc să se afle în această situație. Un soldat a izbucnit în lacrimi după ce o femeie din Ucraina l-a hrănit și i-a sunat familia.

Citește și: Rusia a atacat Ucraina cu avioane, tancuri și nave militare.Cel puțin 8 persoane au fost ucise

Citește și: Rusia a fost exclusă de la Eurovision 2022.Organizatorii au decis după atacul asupra Ucrainei

Citește și: Robert Niță, la spital după Survivor: „Am suferit o intervenție chirurgicală. Cum se simte acum

Citește și: Cum își răsfață Laurențiu Reghecampf iubita, în plin divorț de Anamaria Prodan: „Primul tort pentru micuțul L…

Momentul în care un soldat rus este hrănit de ucraineni

Un videoclip cu un soldat rus, care este hrănit de o cetățeană din Ucraina și care îi da telefonul să vorbească cu familia sa, a ajuns viral pe rețelele de socializare. În imagini se poate observa cum militarul primește un ceai și ceva de mâncare de la civilii ucraineni.

Cu ochii în lacrimi, bărbatul abia își poate găsi cuvintele necesare pentru a transmite ceea ce simte. La un moment dat, tânărul chiar a fost lăsat să vorbească la telefonul cu familia lui.

Ce vrea Vladimir Putin ca să termine războiul cu Ucraina

Vladimir Putin i-a transmis, luni, președintelui francez Emmanuel Macron că un acord cu Ucraina este posibil doar dacă țara este neutră, „denazificată’ și „demilitarizată’.

„Partea franceză și-a exprimat opiniile cunoscute vizavi de speranța de a ajunge rapid la o înțelegere prin dialog și negocieri. Vladimir Putin a subliniat că o astfel de soluționare este posibilă doar cu luarea în considerare, în mod necondiționat, a intereselor legitime de apărare ale Rusiei, inclusiv recunoașterea suveranității Rusiei asupra Crimeei, rezolvarea demilitarizării și ‘denazificării Ucrainei și asigurarea statutului său neutru', se spune în declarația de la Kremlin cu privire la dialogul celor doi președinți.

sursă foto- captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton