Momente bizare la care Bursucu a fost martor, la nunți: „Mireasa a fugit și cu fostul iubit, și cu banii”

 Borcilă Andreea
.

Momentele bizare la care Bursucu a fost martor în timpul nunților. Coprezentatorul de la Dimineața cu noi, matinal difuzat la Kanal D, a trecut prin mai multe experiențe pe care nu le va uita prea ușor. Nunțile la care vedeta TV a participat au avut un final neașteptat. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Adrian Cristea, alias Bursucu, este unul dintre cei mai îndrăgiți oameni de televiziune de la noi, datorită firii sale extrem de carismatice. Drept urmare, vedeta de la Kanal D este mereu invitat, ca prezentator, la diverse evenimente. Când vine vorba de a lua parte la nunți, Bursucu are numeroase experiențe, de pe vremea când mergea cu trupa de dansatori sau ca maestru de ceremonii. 

bursucu-3bursucu-3

Fostul coleg al lui Teo Trandafir a fost martor la multe momente neobișnuite în timpul nunților. Fiecare zonă din țară își are propriile tradiții și obiceiuri, însă unele gesturi l-au șocat pe îndrăgitul prezentator. 

Citește și: Mathias, bebelușul maltratat de părinții care au fost arestați în Danemarca, a ajuns în România, la bunicii materni:”Când m-a văzut, a început să râdă”

Citește și: Cătălina Ponor și soțul ei, Bogdan Jianu, au botezat o fetiță!Imagini emoționante de la eveniment

Citește și: A murit Ivana Trump, prima soție a lui Donald Trump:”Îmi va fi dor de ea”

Citește și: Cum și-a lansat CRBL propriul bitcoin:”Prima încercare a eșuat”. Ce a făcut apoi cu sute de jucării kendama

Momentele bizare la care Bursucu a fost martor în timpul nunților

Adrian Cristea a fost invitat, recent, în emisiunea Duet, moderată de Alexandra Ungureanu, la Kanal D. El a vorbit sincer despre întâmplările de care a avut parte, de-a lungul timpului, la diverse nunți. El obișnuia să ia parte fie cu trupa de dansatori, fie ca maestru de ceremonii. Acolo, Bursucu a fost martor la discuții și experiențe care l-au surprins pe prezentatorul tv. La nunți, fie mireasa a fugit cu tot cu fostul iubit și cu banii de daruri, fie femeile îi mărturiseau că s-au îndrăgostit de Bursucu, fie mirele s-a supărat că s-a furat mireasa. 

Am fost la o nuntă în țară s-a furat mireasa la 12:00 noapte, iar apoi s-a mai furat o dată la 02:00 și noi nu ne-am dat seama că au furat-o de tot. A venit cineva care i-a spus mirelui că o așteaptă degeaba și noi nu ne-am prins, i-am zis mirelui că e vrăjeala.

El a zis că nu, că venise să o ia fostul iubit de la nuntă și a luat-o în rochia de mireasă în mașină și în două ore, cât ne-am prins noi, ei erau deja în avion. Știi ce plângea mirele? Apoi mi-a zis ca ea a plecat și cu banii de nuntă, cu banii de sarmale, a explicat prezentatorul TV, potrivit Wowbiz.

Bursucu: „O mireasă îndrăgostită de mine'

Am avut și eu o poveste cu o mireasă care era îndrăgostită de mine. Se întâmpla acum vreo 12-13 ani. M-a sunat să o învăț dansul mirilor și să și prezint nunta. Zic ok.

Eu am văzut-o că era așa foarte amabilă și drăguță cu mine, nu a interesat-o câți bani i-am cerut, am făcut contractul, bilete de avion la Cluj. Voia să îmi ia cazare o săptămână să o învăț dansul mirilor.

Am ajuns acolo, m-a luat de la aeroport, mi-a arătat unde e cazarea și mă suna în continuu dacă am nevoie de ceva. După două zile m-a chemat la cumnata ei la masă. Ginerele la fel, un băiat foarte drăguț.(…) În ziua nunții, în camera de hotel, ea îmbrăcată în mireasă vine în fața mea și îmi spune: eu nu mă mărit cu asta! Eu te vreau pe tine, a mai dezvăluit Adrian Cristea.

Am fost la o nunta unde s-a furat cutia cu darul. Ei nu au râs, io am râs, dar la cinci dimineața au venit niște băieți au dansat și ei o horă și au plecat cu tot cu cutie (…)

Am mai fost la o nuntă unde s-a supărat mirele că s-a furat mireasa. S-a supărat atât de tare, în cât a plecat mirele.

Nu l-au mai găsit. S-a găsit apoi, într-o cameră de hotel care nu era a lui, undeva într-o cadă beat. Stătea în apă îmbrăcat', a mai povestit Bursucu, conform sursa citată.

Sursă foto: Instagram, capturi YouTube

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton