Momente de groază pe aeroportul Otopeni! Fum la bordul unui avion Ryanair, cu 169 de pasageri: „Mamă, murim aici!”

 Dumba Gabriela
.

Panică la bordul unui avion Ryanair, care trebuia să decoleze de pe aeroportul Otopeni cu destinaţia Londra. Aeronava s-a umplut de fum chiar în momentul decolării, imediat ce s-a ridicat de la sol și, ulterior, a survolat o oră Bucureștiul, ca să-și consume din combustibil, înainte de a reveni la sol.

Cei 169 de pasageri de la bordul avionului Ryanair au intrat imediat în panică şi au început să ţipe îngroziţi, cerând explicaţii echipajului aeronavei.

În înregistrările video şi audio făcute de cei de la bordul avionului, se pot auzi ţipetele şi plânsetele pasagerilor, dar şi apelul la calm al pilotului.

„Mamă, murim aici!', se poate auzi printre urletele pasagerilor.

Potrivit Mediafax, aeronava a revenit pe aeroportul Otopeni în jurul orei 12:00 după ce a survolat o oră Bucureștiul pentru a consuma din combustibil.

Avionul își amânase deja decolarea cu trei ore. A decolat la 10:56 spre Londra, în condițiile în care plecarea era programată la 6:40. După decolare, căpitanul a anunțat că va reveni pe aeroport și a aterizat la 12:11 pe Otopeni.

Un pasager a postat pe pagina sa de Facebook că în timpul survolării în avion au fost emanații de fum. Acesta a mai specificat că în cele trei ore de așteptare până la decolare nu a primit nicio sticlă de apă din partea personalului, potrivit Digi24.ro.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton