Moment emoționant la Untold! DJ Don Diablo i-a dedicat o melodie Alexandrei Măceşanu

 Oana Pantazi
.

În timpul Festivalului de la Untold, a avut loc un moment cu o încărcătură emoțională deosebită – cunoscutul DJ Don Diablo i-a dedicat o piesă Alexandrei Măceșanu, victima ucigașului din Caracal.

În seara de sâmbătă spre duminică, pe scena Untold a avut loc un moment extrem de impresionant – mii de tineri au dansat în tăcere, în lumina telefoanelor, pe o melodie dedicată Alexandrei, victima criminalului de la Caracal, Gheorghe Dincă. Piesa a fost pusă de DJ Diablo în amintirea tinerei care a luptat eroic pentru viața ei până în ultima secundă.

„Ne vei lipsi, nu vei fi uitată, oriunde ai fi', a fost mesajul, emoționant până l alacrimi, transmis de pe scena Cluj Arena, în timpul concertului susținut de DJ Don Diablo, în timp ce pe ecranul principal a fost postată poza Alexandrei. Cei 100.000 de mii de participanți la festival au păstrat un moment de reculegere pentru Alexandra, tânăra în vârstă de 15 ani, care, paradoxal, cu doar puțin timp în urmă, scria pe contul ei de socializare: „Va fi o vară de neuitat”, mesaj care acum are cu totul alte conotații…

Alexandra Măceșanu a dispărut de acasă pe data 24 iulie, după ce a luat o mașină de ocazie, mașină în care s-a nimerit să fie cel care avea să-i curme zilele. Și nu doar ei, ci și Luizei Melencu, o tânără în vârstă de 18 ani, care a pierit în același mod dramatic, viața fiindu-i curmată tot de Gheorghe Dincă, acesta, ulterior, recunoscându-și faptele.

Alexandra Măceșanu, victima criminalului din CaracalAlexandra Măceșanu, victima criminalului din Caracal

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton