Modul inedit în care Cosmin Seleși și-a cerut soția în căsătorie: „Așa am simțit în momentul ăla”

 Miniosu Alexandra
.

S-a aflat modul inedit în care Cosmin Seleși și-a cerut soția în căsătorie. Dezvăluirea a fost făcută chiar de către fostul prezentator de la Te cunosc de undeva. Deși e mereu discret în privința vieții private, actorul a acceptat să vorbească public despre una dintre cele mai importante persoane din viața lui: partenera lui de viață. Iată cum o descrie pe mama copiilor lui!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cosmin Seleși a dezvăluit modul inedit în care și-a cerut soția în căsătorie. Actorul și partenera lui de viață, Irina, formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Sunt căsătoriți de peste un deceniu și au împreună doi copii superbi, pe Tudor Nicolae și Ana Ilinca. Deși actorul e cunoscut în toată țara, puțini știu cum a decis să se însoare.

cosmin-selesi-12cosmin-selesi-12

Cosmin Seleși este un bărbat cu adevărat împlinit, pe toate planurile. La 44 de ani, el are o carieră de succes, atât în televiziune, cât și în actorie. Nici când vine vorba de partea sentimentală nu stă mai rău, lăudându-se cu o familie minunată, formată din soția lui și cei doi copii ai lor. De curând, el a scos la iveală unele detalii neștiute din mariajul lui.

Citește și: De ce a plecat Cosmin Seleși de la 'Te cunosc de undeva':'Am zis gata, stop, până aici'

Citește și: Cu ce se ocupă Cosmin Seleși, după ce și-a dat demisia de la Antena 1:„Nu a fost ușor'

Citește și: Gabriela Dima a câștigat MasterChef 2022.Ce va face cu premiul de 50.000 de euro: „O să fac…”

Citește și: Bebeto, fiul Prodancăi și al lui Reghe, audiat pentru programul de vizitare:”Mama mi-a zis să nu mint”

Modul inedit în care Cosmin Seleși și-a cerut soția în căsătorie

Recent, Cosmin Seleși a fost invitat în podcast-ul lui Cătălin Măruță, de pe YouTube. Deși nu obișnuiește să-și expună viața privată, de această dată, actorul a acceptat să vorbească despre familia lui. Conform spuselor lui, pe vremea când nu erau căsătoriți, el și mama copiilor lui locuiau într-o garsonieră micuță, iar banii nu erau atât de mulți. Ceea ce i-a unit a fost dragostea adevărată.

Printre altele, Cosmin Seleși a povestit cum a cerut-o în căsătorie pe soția lui, Irina. Se întâmpla într-o zi oarecare, după ce venise de la filmare. S-au „intersectat' în mica lor garsonieră din Drumul Taberei, iar el i-a adresat celebra întrebare, fără să aibă un inel de logodnă pregătit. Bijuteria au achiziționat-o ulterior dintr-un mall din Capitală.

„Eram în garsoniera mică din Drumul Taberei, venisem într-o după-amiază de la filmare și nu știu cum ne-am intersectat și am zis: 'Auzi, nu vrei să fii soția mea?' Dar așa fără nimic, așa am simțit în momentul ăla, i-am spus și ea a zis da. Am zis că n-am inel și am plecat la mall să-i iau inel. Am fost la mall și i-am luat inel.

Se uita la unu care era vreo 9.000 de lei și unu care era vreo 5.000 de lei, îi plăceau amândouă. Eu îmi făceam calculul, îmi intraseră banii de pe filmări, dar nu puteam să le iau pe amândouă', a povestit Cosmin Seleși în podcast-ul „Acasă La Măruță'.

Cosmin Seleși, despre soția lui, Irina: „Mă ține pe linia de plutire'

Cosmin Seleși are doar cuvinte de laudă la adresa mamei copiilor săi. Susține că Irina a știut cum să-l țină mereu pe linia de plutire și că ea e parte din sufletul lui.

„Irina este parte din sufletul meu, îmi completează acea mică parte din inimă care mă face împlinit, fără ea nu reușeam, mă ține pe linia de plutire', a adăugat fostul prezentator de la Antena 1.

Sursă foto: Instagram, Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton