Modelul Ngoc Trinh a șocat, la Cannes, într-o rochie ce nu a lăsat loc imaginației... Aproape goală pe covorul roșu!

 Oana Pantazi
.

Festivalul de Film de la Cannes nu și-a dezamăgit fanii anul acesta nici din punct de vedere al producțiilor cinematografice și nici din punct de vedere al outfiturilor cu care vedetele au defilat pe covorul roșu. Ngoc Trinh, un model vietnamez în vârstă de 29 de ani, a șocat de-a dreptul, cu o rochie ce nu a lăsat prea mult loc imaginației.

Festivalul De Film de la Cannes a inaugurat în forță ediția cu numărul 72, vedetele prezente pe covorul roșu afișând ținute spectaculoase. Cel mai bun exemplu este modelul vietnamez Ngoc Trinh, care a șocat întreaga asistență și chiar și pe mult încercații fotografi, care au văzut multe ținute excentrice la viața lor.

Ngoc Trinh a fost aproape dezbrăcată

Tânăra a îmbrăcat o rochie neagră – deși este mult spus rochie! – și foarte transparentă, care practic nu ascundea aproape nimic din trupul ei. Pe scurt, ținuta nu poate fi încadrată nici la categoria excentrice, nici provocatoare, cel mult poate la secțiunea ținute de alcov… pentru că nu lăsa loc imaginației!

Ngoc Trinh a venit îmbrăcată astfel pentru premiera filmului A Hidden Life (O viață ascunsă) într-un outfit care, paradoxal, nu ascundea nimic, iar transparența totală a rochiei, care oricum nu acoperea nimic aproape că te făcea să te jenezi să o privești în față. Iată cum s-a îmbrăcat modelul vietnamez pe covorul roșu! Un act de curaj, de inconștiență sau asumare totală?

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton