Misty și Keo plănuiesc nunta, la 14 ani de când s-au cunoscut: ”O mică petrecere, ceva discret, nimic extraordinar!”

.

Fără doar și poate, după povestea de dragoste dintre Misty și Keo se poate regiza o telenovelă. Au trecut 14 ani de când s-au cunoscut, moment în care fiecare dintre ei era cuplat cu altcineva, iar acum, după multe despărțiri și împăcări, plănuiesc în sfârșit nunta.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Relația dintre Misty și Keo a început când ea avea 17 ani și era fanul înfocat al lui. S-au văzut într-o emisiune TV, el și-a făcut curaj să-i ceară numărul de telefon și câteva zile mai târziu s-au întâlnit. A început o poveste de dragoste ce avea să dureze doar câteva luni pentru că, în acel moment, Keo era într-o relație cu Andreea Bălan.


S-au despărțit când artista a revenit din Mexic, acolo unde participase la un concurs de dans. Misty a negat tot timpul că a avut vreo legătură cu Keo. Cu toate astea, nu a mai rezistat nici relația dintre Andreea și Keo. Doi-trei ani mai târziu, povestea Misty acum câțiva ani, Keo a căutat-o din nou. Nici de data asta, nici unul dintre ei nu era liber, dar au decis să fie împreună.


„Eu o dată pe lună mă despărţeam de el, îi reproşam tot timpul, m-am învinovăţit şi pe mine. Tot universal meu l-am format în jurul lui', a spunea Misty în 2014.

Cu bune, cu rele, cei doi au rezistat împreună, au un copil acum și plănuiesc nunta.


‘Ce ne leagă pe noi e mai mult decât acel act la care nu ținem neapărat. Acum bineînțeles că și eu ca oricare altă femeie îmi doresc să îmbrac acea rochie albă frumoasă de mireasă, mi-aș dori să facem o ceremonie și o mică petrecere, nimic extraodinar. Tot ceva discret, între noi, familie și apropiați.’, a spus Misty la Antena Stars.

Nu au simțit niciodată că au nevoie de un act care să-i lege, însă știu sigur că vor să fie împreună pentru toată viața, așa că au decis să facă și acest pas al căsătoriei. Și se gândesc că anul viitor se va și întâmpla marele eveniment, pe care familiile lor, dar și fanii, îl așteaptă de atâția ani.


‘N-am găsit momentul și având în vedere că ne-am mutat la casă nouă, a venit pandemia, nici n-am apuca de amenajat pe acolo. N-am exclus acel lucru în viitor!’, a mai spus Misty pentru Antena Stars.