Misty și Keo se căsătoresc anul viitor. Unde va avea loc nunta: „Suntem legați sufletește de...”

.

Misty și Keo se căsătoresc anul viitor. Cei doi artiști formează un cuplu de aproximativ opt ani și se pregătesc să devină soț și soție. Deși cererea în căsătorie a avut loc în urmă cu șase ani, aceștia nu au reușit să organizeze nunta, însă au planuri mari pentru anul ce urmează, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Iată ce dezvăluiri a făcut frumoasa artistă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Povestea de dragoste dintre Misty și Keo a început început în urmă cu opt ani. Cei doi artiști au o fetiță în vârstă de 4 ani și au susținut, în mai multe rânduri, că și-ar dori să-și mărească familia. În urmă cu șase ani, Keo și-a luat inima în dinți și i-a adresat marea întrebare partenerei sale. Momentul a avut loc cu ocazia zilei de naștere a artistei, atunci când a împlinit 25 de ani. Cu toate acestea, cei doi logodnici nu au ajuns în fața altarului, căci au avut alte priorități în ultimii ani.


Misty și Keo se căsătoresc anul viitor. Ei bine, se pare că așteptarea a luat sfârșit pentru cei doi parteneri, iar nunta va avea loc în 2023. Aceștia au stabilit deja locul în care se va desfășura marele eveniment, fiind vorba despre un oraș de care sunt legați sufletește.

Citește și: Misty a căzut pe scări. Iubita lui Keo a ajuns la spital:'Mi-am sucit piciorul și a trosnit'


Citește și: De ce nu mai dorm împreună Misty și Keo:'El abia așteaptă să revin în dormitor'

Citește și: Producătorul Harvey Weinstein a fost găsit vinovat pentru agresiune sexuală.Ar putea petrece 24 de ani în spatele gratiilor

Citește și: Messi a ajuns în Argentina.Cum a fost așteptat pe aeroportul din Buenos Aires de sute de mii de oameni

Misty și Keo se căsătoresc anul viitor

Cei doi artiști vor face nunta în 2023. Potrivit spuselor lui Misty, se pare că evenimentul va fi organizat în Sibiu, orașul în care a fost botezată fiica lor, Arya. Cei doi artiști își doresc o petrecere restrânsă, lucru pe care l-au susținut în mai multe rânduri. În ultimii ani, aceștia au mai avut o tentativă de a se căsători, însă planurile le-au fost date peste cap de restricțiile impuse de pandemie.


„Avem în plan să facem nunta, discret…undeva în Sibiu. Acolo am făcut și botezul Aryei și a fost perfect, intim și frumos.

Arya este botezată în aceeași biserică în care a fost botezat și Keo când era mic, așa că suntem legați sufletește de Sibiu, avem amintiri multe acolo’, a susținut Misty, potrivit ciao.ro.

Ce doi artiști lansează o melodie împreună

În cadrul aceluiași interviu, Misty a vorbit despre planurile ei profesionale. Artista a susținut că va lansa mai multe piese în următoarea perioadă, una dintre acestea fiind în colaborare cu Keo. În anul 2019, artistul a lansat o melodie pentru fiica lui, cei doi părinți și fetița fiind protagoniștii videoclipului.


„Pe plan profesional, nu vă pot spune prea multe fiindcă vreau să surprind însă ce pot să vă spun este că printre colaborările pe care le-am pregătit, una dintre piese este împreună cu Keo’, a mai spus aceasta, potrivit sursei citate.


Cum vor petrece sărbătorile de iarnă

Misty a dezvăluit ce planuri are pentru perioada sărbătorilor. Artista a susținut că nu va găti, având în vedere că beneficiază de ajutorul mamei ei și a viitoarei soacre.

 „Începem sărbătorile cu serbarea Aryei. Au pregătit o scenetă în care are rolul principal și suntem nerăbdători pentru că nu am putut trage cu ochiul deloc la repetițiile ei, așa că va fi o surpriză mult așteptată de noi părinții.

Continuăm cu o petrecere în Ajun, între prieteni la care va veni și Moșul să-i surprindă pe copii. Pe 25 vom fi în familie, luăm masa cu părinții noștri, s-au întors recent și părinții lui Keo, de la Geneva, va veni și nașa Aryei.


Nu, de sărbători, chiar nu ne băgăm să gătim, ambele mame sunt experte și gospodine adevărate așa că ne răsfăță cu tot felul de bunătăți. Gătesc când este nevoie, ne gătește și mama mea des ceea ce mă salvează, iar Keo gătește când și când, de plăcere să ne răsfețe’, a încheiat artista.

Sursa foto: Facebook