Misha, primul interviu după divorțul de CONNECT-R: ”Nu m-am gândit la nimic. Eram îndrăgostită”

 Alina Dan
.

A fost mereu în atenția publicului, dar puțini sunt cei care o cunosc cu adevărat. Și, dacă ar trebui să o descriem pe Misha într-un singur cuvânt, cu siguranță că acela ar fi discreția. Cum personalitatea ei încă este învăluită în mister, solista vorbește în exclusivitate pentru cititorii VIVA! despre… tot ceea ce o definește pe ea, ca om!

Un personaj intrigant. O femeie frumoasă și o solistă talentată, prezentă, cu sau fără voia ei, în mass-media de ani buni, dar despre care nu știm mai nimic. După divorțul de Connect-R, Misha pare că a înflorit!

Are un nou look, extrem de îndrăzneț, a început să își sublinieze senzualitatea, este mamă full time și lucrează de zor pentru a reveni în forță pe piața muzicală. Prin urmare, ne-am gândit imediat că un shooting cu ea, în VIVA!, ar fi extrem de potrivit. Cum s-a petrecut totul și ce fotografii de excepție am obținut, poți vedea în numărul de octombrie al revistei, disponibil începând de luni, 1 octombrie, la toate punctele de difuzare a presei.

Pentru început, iată ce ne-a răspuns Misha la întrebarea:

Aveai doar 23 de ani când ai devenit mamă și puține femei, mai ales din showbiz, se încumetă să facă acest pas la o vârstă atât de fragedă. Cum a fost la tine, la ce te-ai gândit?

Nu m-am gândit la nimic… Pur și simplu s-a întâmplat. M-am îndrăgostit, eram fericită și am făcut acest pas. Totul a decurs cât se poate de firesc.

Interviul integral și fotografiile le puteți vedea în noul număr al revistei VIVA!, disponibil, începând de mâine, la toate punctele de difuzare a presei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton