Misha e singură și nu vrea să se recăsătorească, la 5 ani de la divorțul de Connect-R: „Nu mă gândesc să îmi fac vreo relație”

 Ifrim Georgiana
.

Misha și Connect-R au divorțat în urmă cu cinci ani, însă au rămas în relații foarte bune de dragul fiicei pe care o au împreună. După separare, artistul nu a mai fost văzut în compania unei alte femei, iar, la rândul ei, Misha spune că este singură și exclude complet ideea de a se recăsători. Iată ce motiv a invocat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Misha și Connect-R s-au căsătorit în anul 2014, însă mariajul lor a durat mai puțin de trei ani. Aceștia s-au separat legal în secret și nu au vorbit niciodată deschis despre motivele care au dus la despărțirea lor. Chiar și așa, în cei cinci ani de când nu mai formează un cuplu, aceștia au rămas în relații foarte bune și se dedică creșterii fetiței pe care o au împreună.

mi10-1mi10-1

Invitat într-un podcast, Connect-R a recunoscut că are o relație foarte strânsă cu mama fiicei sale. Acesta a făcut și câteva declarații din perioada cât au fost împreună, mărturisind că a folosit căsnicia ca pe o „unealtă' și nu a trăit în „profunzimea ei': „Am crezut că ideea de cuplu și de căsătorie se bazează pe ideea de extragere a fericirii de la unul la celălalt. Când, de fapt, ea se bazează pe împărtășirea fericirii de la unul la celălalt. Lucru pe care eu nu l-am înțeles'.

Citește și: Misha și Connect-R au divorțat din cauza singurătății în doi? Artista a dezvăluit tot: „Să nu ții de o relație sau de o prietenie doar pentru…”

Citește și: Cum se înțeleg Misha și Connect-R, la 5 ani de la divorț. Ce relație are artistul cu fiica lui acum: „Simt că Maya 100% își dorește…' / EXCLUSIV

Citește și: Bobby Păunescu și Monica Bârlădeanu au fost logodiți la biserică. De ce s-au despărțit, după 11 ani de relație: „Nu am mers mai departe pentru că…'

Citește și: Albertina Ionescu și Constantin Opriș s-au căsătorit religios în Grecia: „Entuziasmați, fericiți, înconjurați de prieteni și…”. Imagini de la nuntă

De ce e Misha singură, după divorțul de Connect-R

În momentul de față, Misha nu este implicată în nicio relație sentimentală și recunoaște că nu prioritizează acest aspect. Fosta soție a lui Connect-R se concentrează pe carieră și are agenda destul de încărcată, motiv pentru care i-ar fi greu să-și facă timp și pentru un potențial partener.

„Nu știu dacă sunt fericită neapărat, nu pot să spun că neapărat sunt fericită, cred că sunt mai liniștită. Acesta ar fi un răspuns sincer. Nu mi-am găsit jumătatea, nu sunt în nicio relație, nici nu-mi doresc în momentul de față. Îmi doresc foarte mult să mă axez pe carieră, deci nu mă gândesc să îmi fac vreo relație, sunt super bine așa cum sunt cu mine și sincer nu simt în momentul acesta să întâlnesc pe cineva.

Vreau să mă bucur eu de mine în primul rând, să-mi ofer timp, să pot să mă bucur de micile plăceri eu cu mine și să nu trebuiască să dau explicații nimănui, sunt ok așa. Îmi place foarte mult să petrec timp cu mine: să merg la un spa, să stau în casă, să mă relaxez, să fac o meditație, să ies cu prietenele, să mergem la un concert. Atunci când ești într-o relație, cumva trebuie să împarți timpul tău și cu celălalt și să acorzi timp acelei relații, eu nici nu aș avea timpul necesar în momentul acesta pentru așa ceva și, sincer, nici nu-mi doresc. Dar în momentul de față pot să spun că sunt liniștită', a spus aceasta, potrivit unica.ro.

Misha nu-și dorește să se recăsătorească

La cinci ani de la divorțul de Connect-R, Misha nu-și dorește să se recăsătorească. Artista spune că este adepta concubinajului, fiind de părere că un act nu schimbă radical relația dintre doi parteneri.

„Nu, chiar nu am niciun gând de genul acesta, nu cred că îmi doresc să mă mai recăsătoresc. Am făcut-o, am bifat-o și pe asta și nu simt nevoia să mai fac lucrul acesta, nu aș avea de ce. Consider că dacă e să întâlnești persoana potrivită nu te ține un act, nu înseamnă mare lucru și atunci nu cred, nu simt nevoia să fac acest pas încă o dată', a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

Ce spune Misha despre al doilea copil

Când vine vorba despre copii, Misha spune că nu-și dorește să devină mamă pentru a doua oară. De altfel, nici Maya nu și-a exprimat dorința de a mai avea o surioară sau un frățior.

„Din fericire, Maya nu-și dorește, nu are niciun fel de doleanță din punctul acesta de vedere, ba chiar mai mult, înainte, când o întrebam eu sau taică-su făcea foarte urât, chiar începea să plângă, nu își dorește nici frățior și nici surioară. Eu nici atât, sunt super ok așa cum sunt în momentul de față și, sincer, îmi doresc foarte mult să mă axez pe carieră în perioada asta', a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton