Miruna de la Mireasa, reacție după ce a aflat că soțul ei, Cosmin, ar avea o nouă iubită, după despărțire: „Eu știu că e cu mine, că suntem căsătoriți”

.

Miruna de la Mireasa, reacție după ce a aflat că soțul ei, Cosmin, ar avea o nouă iubită, după despărțire. Tânăra și Cosmin Munteanu au fost concurenți în cel de-al șaselea sezon al emisiunii matrimoniale de la Antena 1. Povestea lor de dragoste s-a încheiat cu o căsătorie, însă la aproximativ o lună de când au venit soț și soție, aceștia au decis să se separe. Pe rețelele de socializare, Miruna a răspuns la o serie de întrebări incomode din partea internauților, iar unul dintre aceștia a întrebat-o ce părere are despre noua posibilă relație a fostului ei soț. Iată răspunsul acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


Miruna de la Mireasa, reacție după ce a aflat că soțul ei, Cosmin, ar avea o nouă iubită, după despărțire. Miruna și Cosmin au fost finaliștii celui de-al șaselea sezon al emisiunii Mireasa, iar la finalul show-ului s-au căsătorit. Cu doar două săptămâni în urmă, însă, concurenta a anunțat despărțirea, invocând faptul că relația de cuplu s-a schimbat radical după încheierea filmărilor. Miruna a realizat că s-a înșelat în privința sentimentelor pe care le are pentru Cosmin și a decis să nu mai tragă de o căsnicie compromisă. Acum, tânăra a făcut o serie de afirmații despre fostul ei soț, fiind luată complet prin surprindere de faptul că acesta și-ar fi refăcut viața sentimentală.


În urmă cu două săptămâni, concurenta afirma că nu este capabilă să continue căsnicia, căci nu poate oferi iubirea pe care o primește. Aceasta a ținut să sublinieze că nu este vorba despre un pas greșit din partea partenerului ei, ci despre o incompatibilitate de caractere. Totodată, au anunțat amândoi că vor divorța.

Citește și: Miruna și Cosmin de la Mireasa au divorțat după o lună de la nuntă: „Nu mi-a greșit cu absolut nimic, însă…’


Citește și: Gabriela și Valentin de la Mireasa, sezonul 6, sunt dezamăgiți că nu au câștigat premiul în finală: „E prea târziu să mai facem ceva’

Citește și: Jeremy Renner a fost strivit de un plug de zăpadă, încercând să-și salveze nepotul. Cum se simte actorul, după ce și-a rupt 30 de oase: „Am fost foarte…’

Citește și: Costin Craioveanu vrea să devină din nou tată, după ce a divorțat de Mihaela Cernea și s-a recăsătorit: „Vrem să ne mărim familia, vreo zece copii’


Miruna de la Mireasa, reacție după ce a aflat că soțul ei, Cosmin, ar avea o nouă iubită, după despărțire

Pe contul de Instagram, Miruna a răspuns mai multor curiozități ale urmăritorilor ei. Cele mai multe dintre acestea au avut legătură cu relația dintre ea și Cosmin. Unul dintre internauți a întrebat-o pe fosta concurentă de la „Mireasa’ ce părere are despre faptul că fostul ei soț ar fi intrat într-o nouă relație, la o lună după despărțire. Răspunsul acesteia a fost unul surprinzător.


„Păi cu cine e Cosmin?! Eu nu știam. Eu știu că e cu mine, că suntem căsătoriți. Nu suntem în campanie electorală, am auzit că are relație deja. În nenumărate rânduri, cum spune lumea pe Facebook, e clar că e singur. Oricum nu prea cred ce zice lumea pe aici. Dacă ar fi așa, foarte bine, toate lumea are dreptul la fericire. Cine suntem noi să ne opunem?!’, a spus aceasta.


De ce au ajuns la divorț

Se pare că despărțirea dintre Miruna și Cosmin ar fi fost provocată de faptul că tânăra ar fi reluat legătura cu fostul ei iubit. Cosmin a descoperit schimbul de mesaje dintre ei.

„Acum că am și ieșit din emisiune pot să fiu cât se poate de asumată. Este vina mea, pot doar să jur că tot ce am trăit aici a fost real, nu pentru bani. Tot ce am crezut că simt aici am crezut că a fost o vindecare pentru mine. La scurtă perioadă , la 2 saptămâni am mers la munte, mă simțeam nefericit, ne-am mutat împreună în chirie, iar eu am simțit să mă întorc în trecut. Să-l contactez pe Luță.


Cosmin mi-a citit toate conversațiile pe Instagram. Ceea ce oricum e un caz penal, dar nu vreau să vorbesc despre asta. Ar fi fost ceva toxic, Asta am simțit. Nu am vrut să lungesc această căsnicie pentru nimic. (..)’, a declarat aceasta în ediția difuzată pe 17 ianuarie a emisiunii matrimoniale.

Sursa foto: Facebook