Femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida, trimisă în judecată. De ce este revoltată prezentatoarea TV

 Dumba Gabriela
.

Femeia care a atacat-o cu pietre pe Mirela Vaida, în platoul emisiunii Acces Direct, a fost trimisă în judecată pentru ultraj contra bunelor moravuri, şi nu pentru tentativă de omor, aşa cum a cerut victima. Încadrarea se poate schimba, numai dacă judecătorul admite toate probele pe care le va depune Mirela Vaida prin avocaţii săi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Mirela Vaida este revoltată şi spune că va cere schimbarea încadrării juridice pentru femeia care a agresat-o, pentru că, spune ea, i-a pus viaţa în pericol.  Dosarul este în cameră preliminară în prezent, astfel că victima, prin apărătorii săi, poate depune tot mai multe probe la instanţă prin care să ceară schimbarea încadrării juridice, potrivit Antena 3.

111111

Mirela Vaida se simte în pericol și nu este deloc împăcată cu decizia judecătorilor. După ce agresoarea a încercat să o lovească pe Mirela Vaida cu un bolovan chiar în direct, în timpul emisiunii Acces Direct de la Antena 1, femeia a mai avut o tentativă de acest fel.

Apoi, ea a fost internată în spital.

Ameninţările au continuat apoi din partea femeii şi rămâne de văzut dacă încadrarea juridică se va schimba, în funcţie de probele care vor fi depuse la dosar.

Citește și: Zanni a răbufnit din nou la adresa Elenei, la Survivor:'Minciuna înflorește, să nu mai ceară milă'

Citește și: Cum a început relația dintre Marius Moga și soția lui, Bianca Lăpuște:„A fost dragoste la prima vedere’/ EXCLUSIV

Citește și: Raluca Pascu are un iubit la 6 luni de la divorțul de Pepe.„Iubirea mea’

Mirela Vaida atacată cu un bolovan în timpul emisiunii Acces Direct

Mirela Vaida a fost atacată, pe 19 martie, în direct, chiar în timpul emisiunii Acces Direct de la Antena 1.

Au fost momente de panică, iar producătorii emisiunii şi membrii echipei au chemat imediat Poliţia şi Ambulanţa.

Vizibil marcată, după reluarea emisiunii, Mirela Vaida a povestit atunci, în lacrimi, că este şocată de acest incident și a mărturisit că se teme pentru viața ei.

„Sunt în stare de șoc, vă recunosc. Fac eforturi mari să rămân calmă, deși îmi tremură vocea și nu aș vrea să cedez în direct, pentru că nu aș vrea să se întâmple asta, dar sunt în stare de șoc. Da, am fost atacată fix în momentul în care a intrat în platou. După cum vedeți ne-a fost spart platoul. Avem un pietroi extrem de mare și de greu care trebuia să fie în capul meu. Nu știm cine este doamna.

A intat dezbrăcată pe ușă lăturalnică, după cum ați văzut, a intrat fix în momentul în care eu am ieșit de pe aceste porți. Cumva, dumneaei a știut exact, a făcut firul acestui atac foarte bine și țipa să îmi dai banii, să îmi dai banii. Nu știm despre ce bani e vorba. M-am interesat.

Colegii mei nu spun să nu fi avut vreun subiect vreodată legat de această doamnă. Era dezbrăcată complet. Au imobilizat-o colegii mei, au acoperit-o cu o pătură, cu o dreaperie, prelată, nu știu ce au găsit aici. Am chemat Poliția.

Am luat un calciu, mi-au dat colegii mei mai multe să pot cât de cât să mă calmez, pentru că sunt în șoc. Realmente îmi este frică pentru viața mea”, a spus atunci prezentatoarea emisiunii Acces Direct.

Femeia a pătruns dezbrăcată pe platoul emisiunii și a aruncat cu bolovanul către Mirela Vaida în timp ce cerea o sumă de bani. Din fericire, vedeta tv nu a fost rănită.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton