Mirela Vaida, păzită de o armată de bodyguarzi de când a fost atacată. Cum s-a implicat soțul ei

.

După ce a fost atacată în platoul Acces Direct, Mirela Vaida este păzită de o armată de bodyguarzi. Totodată, toate căile de acces în studioul Antenei 1, unde se filmează emisiunea prezentată de Mirela Vaida, sunt foarte bine păzite și nu mai intră nici musca fără permisiune.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Vinerea trecută, o femeie dezbrăcată, cunoscută cu probleme psihice, a intrat în platoul Acces Direct și a aruncat o cărămidă spre Mirela Vaida, cu intenția clară de a o răni. Prezentatoarea s-a ferit în ultimul moment, însă i-a făcut plângere penală femeii respective pentru tentativă de omor.


Paparazzi Click! au surprins adevărate mişcări de trupe în faţa sediului Antenei 1 din Bulevardul 1 Mai. Bodyguarzii au intrat în dispozitiv cu o oră înainte ca Mirela Vaida să ajungă la platou, aceştia stând afară în ploaie şi asigurându-se că nu intră nimeni fără permis de acces în studioul Antenelor. 


Mirela Vaida a fost adusă la platou de către soţul său, fiind apoi preluată de către bodyguarzi, direct din stradă, şi condusă în interiorul clădirii.

Pe de altă parte, chiar dacă agresoarea ei este internată la Spitalul Obregia, Mirela Vaida este încă traumatizată după incidentul şocant de vinerea trecută: are insomnii, ba chiar, la un moment dat, vedeta a făcut o criză de nervi în direct declarând că ar vrea să renunţe să mai prezinte emisiunea Acces Direct. 

„M-am săturat de plâns. Am crezut că am depăşit momentul. Lumea nu mă ştie pe mine aşa şi eu nu vreau să apar aşa în faţa oamenilor. Sunt un om puternic în aparenţă. Cei care mă ţin în viaţă şi în putere sunt cei din familia mea, copiii mei. Primul gând a zburat la cei trei copii care ar fi putut rămâne fără mine sau cu o mamă traumatizată, a declarat prezentatoarea la Antena 3.


Citește și:Mirela Vaida a plecat din București după ce a fost atacată: „Mai avea o sacoșă cu vreo 3-4 pietroaie pregătite


Citește și: Adriana Bahmuțeanu, dezvăluiri după episodul cu Mirela Vaida. Și ea a fost atacată de un bărbat, în farmacie

Citeste si: Simona Gherghe, mesaj pentru Mirela Vaida, după ce a fost atacată: „Sper doar ca puii tăi să nu fi văzut’

„Mie mi se pare tentativă de omor. Poliţia va merge la Spitalul Obregia, acolo unde ea ar fi încuiată sub cheie şi unde va începe o expertiză psihiatrică şi va vedea dacă femeia a avut sau nu discernământ la acel moment.

Eu cred că ea nu a acţionat singură, ci ar fi fost adusă sau învăţată de cineva sau i s-ar fi arătat de către cineva pe unde să intre şi când anume. Eu am trecut pe lângă moarte, pentru că o femeie care probabil că nu va răspunde penal, neavând discernământ, a intrat peste noi în platou’,  a mai declarat Mirela Vaida.


Mirela Vaida, mesaj cutremurător după atac

După atacul de vineri, din timpul emisiunii Acces Direct, au existat voci în spațiul public care au acuzat o regie a echipei de la Antena 1. Mirela Vaida se declară consternată de asemenea speculații și susține că nu și-ar pune niciodată viața în pericol pentru audiență.


Nu încerc să conving pe nimeni cu nimic, sunt mulți
oameni care cred că tot ce s-a întâmplat e o făcătură. Nu vreau să
conving pe nimeni de acele scenarii. (…) E păcat să confundați
prezentatorul cu emisiunea sau cu anumite subiecte poate care nu vă
plec. Noi prezentatorii suntem cei care prezintă niște realități.

Noi nu fabricăm subiecte, nu facem noi emisiuni, nu suntem noi judecători, și nu suntem noi Dumnezei, suntem niște oameni. Faptul că voi vreți să ne înjurați, să ne doriți moartea copiilor noști, faceți ce vreți în mediul online, dar când viața mea e în pericol nu mă pot abține.


Nu vreau să vă conving. Faceți ce doriți. Eu doar vreau să-mi apar viața și pe cei trei copii pe care îi am de crescut., a spus Mirela Vaida la Acces Direct.

Foto: Click!