Mirela Vaida nu-și duce copiii la grădiniță. Mesajul dur pentru autoritățile care au gestionat pandemia COVID-19

.

Mirela Vaida a decis, împreună cu soțul său, să-i țină acasă pe cei doi copii de grădiniță, Carla și Vladimir, pentru că autoritățile care au gestionat pandemia nu i-au convinsă că cei mici vor fi în siguranță.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Prezentatoarea „Acces Direct’ a declarat aseară, la emisiunea lui Mihai Gâdea, de pe Antena 3, că nu crede că elevii vor fi în siguranță în școli.


„Nu i-am trimis la grădiniță pentru că am tot urmărit ce s-a întâmplat în ultimele două săptămâni și pare că ne-a luat pe nepregătite tot ce s-a întâmplat, nu mai vorbim de lipsa de comunicare, despre mesajele haotice, nu mai vorbim despre dezorganizarea generală și, aseară, eu împreună cu soțul meu am decis să nu ne trimitem copiii la grădiniță pentru că pe noi nu ne-a convins orice autoritate publică că ei (n.r. copiii) vor fi în siguranță’, a afirmat Mirela Vaida.


Mai mult, prezentatoarea susține că autoritățile nu s-au ținut de promisiunile făcute, conform cărora le vor pune la dispoziție copiilor toate materialele de care vor avea nevoie pentru un an școlar lipsit de griji.


„Eu copiii nu îi am la o grădiniță privată, ci la una de stat într-o comună din județul Ilfov. Din lipsă de bani, că înțelegem că nu sunt bani niciodată, mai ales acum în pandemia asta care ne-a luat total pe nepregătite, noi nu avem un asistent medical care să trieze copiii la intrare.

Vorbesc la nivel general: nu s-au primit nici măștile mult promise, nici tabletele mult promise, nu s-au primit nici măcar manualele care lipsesc la foarte multe clase, nu s-au realizat nici minimele condiții de siguranță’, a mai adăugat Mirela Vaida.


Citește și:

Se opune începerii școlii, în timp de pandemie! Mirela Vaida, îngrijorată pentru mama ei, care este învățătoare: „Îi e frică. Are 32 de elevi în clasă’

Vedeta mai declară că părinții sunt cei care le asigură celor mici dezinfectanții, prosoape de unică folosință și tot ce au nevoie elevii la școală, din cauza lipsei de fonduri ale unităților de învățământ din țară.

„Dacă noi, părinții, nu am fi conștienți că acolo trăiesc copiii noștri 3-4 ore pe zi, un an de zile și că acolo trebuie să fie un mediu în care lor să li se asigure nu doar educația, dar sănătatea în primul rând, nu s-ar fi făcut nimic. Noi, părinții, suntem cei care cumpărăm dezinfectanți, cumpărăm măști, cumpărăm prosoape de unică folosință, cumpărăm tot ceea ce trebuie să ne știm copiii în siguranță',  a spus Mirela Vaida la Antena 3.


Citește și:

Cum arată Mirela Vaida fără machiaj. Fanii susțin că îi stă mai bine așa: „Arătați mai tânără'. Vedeta a împărtășit secretul unui ten fără imperfecțiuni