Mirela Vaida își dorește să devină mamă din nou: „Nu mă sperie nici dacă vin doi”

.

Mirela Vaida își dorește să devină mamă din nou. Prezentatoarea de televiziune este una dintre cele mai îndrăgite vedete din showbiz-ul autohton și nu are dificultăți în a îmbina viața profesională cu cea privată. Aceasta are împreună cu soțul ei, Alexandru Vaida, trei copii și a recunoscut că și-a dori să devină mamă pentru a patra oară.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


În mai multe rânduri, Mirela Vaida a mărturisit că vârsta nu reprezintă un impediment în aspirația sa de a-și mări familia și a recunoscut că își dorește să devină mamă din nou. Prezentatoarea s-a căsătorit în 2009 și a povestit că cererea în căsătorie a venit într-un moment neașteptat, episodul având loc la semafor. O pasiune comună a celor doi soți este să călătorească și, de fiecare dată când au ocazia, vizitează locuri inedite.

Deși se bucură de fiecare moment împreună cu familia sa și îi urmărește pe cei trei copii crescând pe zi ce trece, Mirela Vaida și-ar dori să aducă pe lume încă un copil. Iată ce declarații a făcut frumoasa prezentatoare!


Citește și: Ce dietă ține Mirela Vaida. La ce alimente a renunțat:'Din păcate, nu am timp să fac sport'

Citește și: De ce Mirela Vaida și soțul ei nu mai dorm împreună, după 13 ani de căsnicie:'Uite asta se întâmplă!'

Citește și: Cum și-a revenit Rona Hartner după lupta cruntă cu cancerul: ‘Am înotat în fiecare dimineață în apa rece a Mediteranei și m-a ajutat să elimin toxinele de la chimioterapie’

Citește și: Anamaria Prodan îl amenință pe Reghe, după ce el a contestat decizia instanței privind pensia alimentară: „O să îl execut silit’


Mirela Vaida își dorește să devină mamă din nou

Prezentatoarea a mărturisit că se consideră o mamă tânără și că posibilitatea unei sarcini gemelare nu o sperie. Singurul aspect care o îngrijorează ar fi diferența de vârstă între copilul său cel mai mic și noul membru al familiei.

„Mă gândesc că parcă deja se face diferența prea mare între cel mai mic și următorul care ar veni, Tudor a făcut 3 ani în aprilie. Dacă nu ne-am apucat încă, mai trece un an cel puțin până îl faci, se face diferența prea mare și după aceea te obișnuiești cu ei mari și nu îți mai vine să o iei de la capăt. Dar, niciodată nu spunem niciodată.


Eu mă consider o mamă tânără și m-am descurcat foarte bine cu toți trei. Pe mine nu mă sperie nici dacă vin 2, ceea ce ar fi foarte tare să vină doi o dată sau două o dată. Avem gemeni în familie, a avut bunica mea gemene, chiar dacă nu au trăit, din păcate, că așa erau vremurile, dar a născut două fetițe gemene pe cale naturală. Atunci sunt șanse’, a declarat Mirela Vaida, notează Impact.

„Am proiectat casa pentru doi copii’

Mirela Vaida a declarat că a proiectat casa pentru o familie cu doi copii. În eventualitatea extinderii familiei, prezentatoarea de televiziune a susținut că ar fi nevoită să să mute într-o locuință mai spațioasă, însă este pregătită pentru acest scenariu.


„Chiar ne amuzăm, pentru că noi am proiectat casa pentru doi copii, deja a venit al treilea când era gata casa și, dacă mai vin încă două fete, nu știu, ne mutăm că nu mai avem loc. Dar suntem bine, ne descurcăm de minune, ne-am format deja ritmul’, a mai spus prezentatoarea.


Mirela Vaida, despre schimbările în căsnicie de când au apărut copiii

Mirela Vaida recunoaște că odată cu venirea pe lume a celor trei copii au existat și anumite schimbări în relația de cuplu. Una dintre ele o reprezintă dormitul în același pat, extrem de rar spre inexistent când în casă sunt trei copiii mici care au nevoie de atenție.

„Știi ce se întâmplă? Uite asta se întâmplă. Ne luăm cu treabă zi de zi, venim obosiți acasă, suntem rupți, adormim. Eu adorm cu copiii în pat, că le zic povestea de noapte bună, rugăciunea și…


Eu adorm înaintea lor. Când mă mai întâlnesc și cu soțul meu…e 6 dimineața. Zic: ‘Ce am făcut, mă? Iar am dormit separați? Al meu zice: ‘Da, dar și când te prind…’, a povestit Mirela Vaida, în podcastul găzduit de Valentin Sanfira.

Sursa foto: Facebook