Mirela Vaida, fără secrete, la Interviurile VIVA! Adevarul despre relația cu Simona Gherghe

.

Una dintre cele mai populare prezentatoare TV, Mirela Vaida, i-a ținut locul Simonei Gherghe la emisiunea „Acces direct”, mulți vorbind despre o rivalitate între ele.

Mirela spune azi, la Interviurile VIVA!, adevărul despre relația pe care o are cu cea care îi este colega la Antena 1, Simona Gherghe.


Solistă, actriță și prezentatoare TV. Soție și mamă a doi copii. La vârsta de 36 de ani, Mirela Vaida are o experiență de viață extrem de bogată, însă a preferat să fie o prezență discretă în spațiul monden autohton. Motiv pentru care noi am ales să o „dezbrăcăm' de secrete azi, într-o nouă ediție a Interviurilor VIVA!, emisiune difuzată pe pagină de Facebook a Revistei VIVA! Cum reușește să împletească viață de familie cu activitatea profesională? Când are timp și pentru actorie și pentru televiziune și pentru creșterea celor doi copii? Aflat totul chiar de la ea! Și asta nu e tot! După ce s-a vorbit despre o rivalitate între ea și Simona Gherghe, după ce i-a ținut locul la cârma emisiunii „Acces direct', Mirela vine să spună adevărul despre relația pe care o are cu cea care îi este colegă de trust. Cum s-au cunoscut Mirela Vaida și Simona Gherghe, cum se înțeleg și ce le leagă, aflați totul azi, într-un interviu exclusiv, începând cu ora 11.00, pe pagina de Facebook Revista VIVA!