Mirela Vaida, atacată de fanii Acces Direct, după ce emisiunea a fost suspendată din cauza COVID-19: "Eu nu îmi pun viața, sănătatea și familia în pericol ca să fac regii"

 Dumba Gabriela
.

Mirela Vaida a stârnit furia fanilor Acces Direct, după ce emisiunea de la Antena 1 a fost suspendată temporar în urma depistării unor persoane din echipă infectate cu COVID-19. Supărați că nu-i mai pot urmări pe Vulpița și Viorel, telespectatorii o atacă acum pe Mirela Vaida și o acuză de regie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

După ce săptămâna trecută, Vulpița și Viorel au fost depistați pozitiv cu COVID-19, la începutul săptămânii a fost confirmat încă un caz de coronavirus în echipa emisiunii prezentate de Mirela Vaida, iar pentru a nu-i pune în pericol pe restul angajaților, s-a luat decizia că filmările să fie anulate pentru moment.

Pe contul de Instagram, Mirela Vaida a ținut să lămurească situația și să răspundă acuzațiilor internauților. Vedeta a precizat că se simte bine și că nu ar fi în stare să își pună familia în pericol pentru o regie. 

'Încă nu am niciun simptom, sper nici să nu am. Într-adevăr e puțin frustrantă ideea de a te simți sănătos, dar de a fi nevoit să stai în casă. Până la urmă, o să văd partea bună a lucrurilor: mă bucur de clipele pe care până acum le petreceam la muncă.

Mirela-Vaida-6-1Mirela-Vaida-6-1

Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru gândurile bune, pentru faptul că ne sunteți alături. Știu că sunt și foarte multe critici, știu că foarte multă lume poate crede că e o regie ieftină. Eu spun că ăsta e cel mai mare pericol!

Eu nu îmi pun viața, sănătatea și familia în pericol ca să fac regii. Nu e treaba mea asta și nu mă interesează. Eu sunt omul care merge zi de zi la muncă, care vine acasă, care își vede de familie și de copii. Pe unii nu poți să-i convingi. Nici nu e treaba mea, nici nu mă interesează. Sunt bine. Cel mai important e să fim sănătoși, să respectăm regulile', a declarat Mirela Vaida pe Instagram. 

Săptămâna trecută, Vulpița și Viorel au fost depistați cu COVID-19

Joi seara, Veronica Stegaru, cunoscută ca Vulpița, a aflat că are noul coronavirus. La rândul său, și soțul ei este infectat.

„Mulțumesc pentru mesaje. Sunt bine. Nu mă simt rău acum. Viorel e și el bine', a scris Vulpița pe contul ei de Instagram.

La rândul său, Viorel Stegaru nu crede că are coronavirus, deși a fost testat pozitiv cu SARS-CoV-2. Soțul Veronicăi susține că totul este o făcătură și nimic nu este adevărat, după cum a povestit Mirela Vaida vineri, la „Acces Direct'.

„Cele două victime ale acestui coronavirus: Veronica și Viorel Stegaru sunt cei care nu au dorit inițial să accepte, probabil că au fost în faza de negare. Viorel chiar nu are nicio simptomă. Spune că totul este o făcătură, că vrea să vină la emisiune sau să plece acasă. I s-a spus clar că este purtător de acest virus'a spus ea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton