Mirela Vaida, adevărul despre operațiile estetice: „Nu pot să spun că nu sunt adepta lor, pentru că...”. Cum a reacționat soțul ei când i-a spus că vrea să-și corecteze nasul / EXCLUSIV

.

Mirela Vaida ne-a demonstrat din nou că este o femeie asumată, spunându-ne adevărul despre operațiile estetice. Prezentatoarea TV ne-a mărturisit că nu a apelat la nicio intervenție de acest tip până acum, dar nici nu este împotriva lor, pentru că nu exclude varianta de a se lăsa pe mâinile medicilor esteticieni peste vreo 20 de ani… Totodată, vedeta de la Antena Stars ne-a dezvăluit și ce reacție a avut soțul ei când i-a spus că vrea să-și corecteze nasul, deranjată fiind de deviața ei de sept.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


Dat fiind că apari pe sticlă și imaginea e importantă… Ce părere ai despre operațiile estetice? Tu ți-ai face vreo intervenție de acest gen?

Nu mi-am făcut operații estetice. Cred că se vede lucrul acesta, reglez lucrurile din machiaj. Iar acum, când sunt atâtea filtre pe telefon, dacă vrei să îți faci o poză și să îți micșoreze nasul sau să îți pună gene, nu trebuie decât să faci filtrul acela și… la revedere! Oricum, lumea nu se întâlnește cu tine față în față decât foarte rar. Nu știu de ce mai dau fetele acestea atâția bani pe operații estetice, când ai filtrele astea nebune de pe telefon.


Citește și: Cum își educă Mirela Vaida cei 3 copii: „Înțeleg că, atunci când ridic tonul, lucrurile sunt grave. Și noi aplicăm pedepse’. De ce nu-i lasă să se uite la emisiunile ei / EXCLUSIV

Citește și: Mirela Vaida a fost taxată dur, dar a făcut față cu brio valului de ură: „Mă ridic deasupra criticilor și spun că Vulpița şi Viorel au fost un fenomen'/ EXCLUSIV


Citește și: Loredana Groza și Mickey Rourke joacă împreună într-un film: „M-am îndrăgostit când l-am văzut…’. Imagini cu cei doi

Citește și: Ce spune Anghel Damian despre nuntă: „Nu mi se pare ceva extraordinar'/ Regizorul și Theo Rose vor face cununia civilă, în curând

Mirela Vaida, adevărul despre operațiile estetice

Eu mereu am avut o problemă cu nasul meu, care are o deviație de sept urâtă. Așa m-am născut cu el și i-am spus și soțului meu: „Mi-aș dori tare mult să fac și eu o operație din asta, să am și eu nasul drept. Și el zice: „Măi Mirela, dacă ai făcut tu carieră cu nasul ăsta strâmb, acum, la 40 de ani, ce-ți mai trebuie să-ți îndrepți nasul? Crezi că te mai ajută cu ceva?. Are și el dreptate! Să faci, așa, gratuit niște operații, doar ca să-ți hrănești ego-ul și psihicul, că aici e o chestiune de psihic… Adică, dacă nu ești tu mulțumită cu ce ești, începi să îți schimbi lucruri. La mine, nu e cazul ăsta!


Alte operații nu mi-am făcut pentru că mă ajută Dumnezeu să am „osatura bună la față și să am pomeții lați. Asta e din neamul maică-mii! Și nu se simte nici că ți se lasă pielea, nici că ai îmbătrânit. Sigur, ridurile de expresie sunt frumusețea vârstei. Nu pot să spun că nu sunt adepta operațiilor estetice, pentru că nu am nimic împotriva lor. Dar eu, una, deocamdată, nu mi le-aș face. Poate peste 20 de ani.

De ce preferă vedeta destinațiile exotice

Călătorești mult. În ce vacanță mai vrei să mai pleci?


Nu știu dacă mai vreau să plec, momentan, în vacanțe. Asta deoarece următoarea vacanță va fi de Paște, pentru câteva zile, iar Paștele se face acasă, în familie. Iar până la vară mai e mult. Îmi plac destinațiile calde, pentru că acolo mă relaxez. Dacă mă duc la schi cu familia, durează o oră îmbrăcatul tuturor în costum de schi. După care, ai grijă de ei pe pârtie, du-i la toaletă, dezbracă-le, îmbracă-le costumul de schi, pune-le clăparii, du-i înapoi la schi. Este o muncă imensă pentru mine.


De aceea îmi place la mare, că nu am ce îmbrăca, nu am ce dezbrăca. Toată lumea este fericită pe nisip, așadar următoarea destinație, probabil, va fi una exotică. Evident, una în țările calde, și nu cred că va fi mai devreme de vară. Sunt OK însă, nu simt nevoie de vacanță neapărat. Atâta timp cât și copiii au program și sunt la școală, toată lumea e bine.

Ați avut peripeții în vacanțe, de-a lungul timpului? Știu că nu e simplu să zbori ore întregi, cel puțin pentru copii…


Nu prea am avut peripeții în vacanțe, mulțumesc lui Dumnezeu! Am plecat sănătoși, ne-am întors sănătoși. Nu am avut probleme legate de anulări de zboruri sau alte lucruri. Și sper să rămână așa. Sigur, au fost micile probleme legate de sănătatea copiilor, în care noi am programat o vacanță cu toată lumea și am fost nevoiți să îl lăsăm pe cel mic acasă. Am recurs la acest lucru pentru că era foarte bolnav și avea un început de pneumonie. Lucruri de genul acesta am pățit, dar în vacanțe, efectiv, nu am avut peripeții.


Ce nu-i lipsește din poșetă

Ce nu îți lipsește din bagaje? Dar din poșeta unei femei ce nu trebuie să lipsească?

Ce nu îmi lipsește niciodată din bagaj? Când plec cu copiii mici, sunt medicamentele, fără doar și poate. Pentru că toată lumea gândește la modul… „Doamne, ferește, dacă se întâmplă ceva, trebuie să am la mine tot ce știu eu că trebuie să îi dau!.


Iar ce nu îmi lipsește mie din poșetă nu aș putea să spun. Pentru că nu sunt o fashionistă din aceea, să nu mă duc undeva fără oglindă, fără lipstick, fără rimel, habar nu am; cred că lucruri uzuale de mame cu copii. Trebuie întotdeauna să ai șervețele, să ai toate lucrurile la îndemână, tot pentru ei, pentru copii. Că asta e viața mea, s-a schimbat radical de când au venit copiii.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE FEBRUARIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Instagram, Facebook, PR