Mirela Vaida, acces direct în dormitor: "Ăia care fac mult amor știu să...". Detalii picante din viața de cuplu a vedetei

.

Discretă cu viața personală, dar sinceră în egală măsură, Mirela Vaida nu ocolește discuțiile care i-ar putea stânjeni pe alții. Gazda Acces Direct, de la Antena 1, este recunoscută pentru declarațiile picante, însoțite întotdeauna de o doză de amor, pe care le face vizavi de viața ei de cuplu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Invitată, acum ceva timp, în Refresh by Oana Turcu’, Mirela Vaida a acceptat să intre în subiecte ce țin de viața intimă, fără să pară incomodată de curiozitatea prezentatoarei. Întrebată dacă secretul unei căsnicii fericite constă în mult amor, prezentatoarea Acces Direct, însărcinată cu al treilea copil atunci, a clarificat situația.


Probabil că este ritmul vieţii… Mănânc dezorganizat. Măi, să ştii că ăia care fac mult amor știu să se păzească, ăia care se întâlnesc rar, cum mă întâlnesc eu cu soţul meu, şi mai avem şi copii mici care de multe ori sunt bolnavi şi dormim unul cu un copil, unul cu un copil, săracii, când se întâlnesc și ei într-o vacanţă, vin acasă cu încă unul. Păi, am avut şi noi, săracii, în sfârşit, relaxarea necesară şi timp pentru noi’, a spus Mirela.


Al treilea copil le-a schimbat viața de cuplu

De când a devenit mămică pentru a treia oară, în aprilie 2019, Mirela Vaida a început să doarmă, din nou, în același pat cu soțul ei, Alexandru. Până atunci, cei doi dormeau fiecare cu câte un copil.


„Dorm cu soţul în pat. Noi până acum dormeam unul cu un copil, unul cu un copil. Când a venit al treilea: Ia, hai afară toată lumea! Al treilea ne-a organizat. Carla cu Vladimir amândoi în patul lor. Tudor doarme în living, într-un babynest.

Eu dorm cu soţul meu, dar spate în spate, suntem rupţi. Avem uşile deschise să auzim tot. Mă duc îl alăptez. Apoi îl aud pe Vladimir, care e foarte gelos: maaaaamiii!… Eu nu ţin în mine, refulez des. Nu sunt om sever, dar nu poţi fără puţin autoritate, disciplină. Uneori e vorba de o regulă, altfel se urcă în cap’, a povestit Mirela Vaida.


Mirela Vaida are trei copii: o fetiţă, Carla, de 5 ani, un băieţel, Vladimir de trei ani și un băiat Tudor Ştefan, de un an și cinci luni.

Cine este soțul Mirelei Vaida

Mirela Vaida este căsătorită de 11 ani, însă soțului ei nu-i place să fie în centrul atenției. Alexandru Vaida este director comercial la o companie și călătorește foarte mult prin țară.

„El este un tip mai retras. Din toate pozele pe care le am pe Facebook, el nu apare în nici măcar una. Nu are cont de Facebook, nu are cont de Instagram. El are o părere altfel decât a mea, ceea ce este bine pentru că mă completează. E alegerea lui să nu fie persoană public, respect treaba asta. Călătoreşte şi acum, dar asta pentru că este director comercial la o firmă care are sediul în Sibiu, în Mediaş şi îi place foarte mult pentru că acolo sunt ardelenii lui. Asta e meseria lui’, explica Mirela Vaida într-un interviu pentru VIVA!.