Mirela Vaida a cheltuit mii de euro în Delta Dunării: "M-am bucurat să las bani în România"

.

Mirela Vaida a cheltuit mii de euro în vacanța din Delta Dunării, dar nu regretă pentru că a rămas de-a dreptul fascinată de ceea ce a văzut și a trăit acolo. Vedeta Antena Stars a rămas plăcut surprinsă de zilele petrecute în Delta Dunării și chiar dacă distracția ei și a familiei sale acolo nu a fost ieftină, Mirela Vaida se bucură că banii au rămas, totuși, în România.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Mirela Vaida revine din toamnă, la Antena Stars, cu un nou sezon Acces Direct, însă până atunci se bucură de vacanță și împreună cu familia a decis să rămână în România. Mirela Vaida mărturisește că i-a plăcut mult plaja sălbatică de la Sfântul Gheorghe și s-a bucurat enorm să lase banii pe o vacanță în România.

Mirela Vaida a cheltuit o avere în Delta Dunării


Mirela Vaida spune că Mamaia i se pare mult prea scumpă pentru bugetul său, așa că a ales să petreacă o primă parte a vacanței de vară în Delta Dunării și apoi va pleca în străinătate, pentru a se bucura de mare și plajă.

Legat de preț, pe noi ne-au costat aproximativ 2.000 de euro trei nopți de cazare în Deltă, la o pensiune de patru stele, cu demipensiune și cu transposrt inclus de la Murighiol. N-aș putea să spun că e mult, având în vedere cât au crescut prețurile acum, la tot ce înseamnă utilități.


Nu e nici puțin. E comparabil cu un orice sejur în oricare altă țară occidentală. Dar m-am bucurat că am putut măcar o vacanță din cele două-trei, pe care mi le-am propus pe an, să le fac în România.

Și să las bani în România, banii pe care să-i dăm serviciilor românești, locuitorilor din Deltă care trăiesc, vă spunem, din turism și din pescuit. Bani care știu că se întorc la ai noștri și care rămân în țară. Nu mi s-a părut un efort, nu e ieftină o vacanță în Deltă, dar nici viața lor, acolo, nu este ieftină. Cam asta ar fi primele impresii„, a declarat Mirela Vaida pentru fanatik.ro.


Citește și: Cum arată Cerasela de la Insula Iubirii după despărțirea de Rareș. E transformată total

Citește și: Andreea Tonciu îi aduce acuzații grave lui CRBL, după Survivor: „M-a jignit foarte urât și a vrut să dea în mine!’

Ce i-a plăcut Mirelei Vaida cel mai mult în Delta Dunării. A cheltuit două mii de euro

Mirela Vaida a fost fascinată de Delta Dunării. A fost impresionată atât de frumusețea locurilor, cât și de viața grea a oamenilor de acolo.

În Delta Dunării a fost fascinant, a fost ceva nou pentru toată lumea. Și a fost o surpriză și pentru noi cei mari, și pentru copii, pentru că e inedit să lași mașina pe uscat și, de acolo ,să mergi cu barca până la hotel, și să ai ieșire și la Dunăre, și la mare și să poți, dacă vrei, să faci o plimbare cu barca.


E inedit să ne dăm seama ce țară frumoasă avem și ce locuri absolut fascinante avem, care, din păcate, mi se pare că nu sunt destul de mult exploatate.

În Deltă mi-au plăcut oamenii. Oamenii din apropierea mărilor sunt niște oameni deschiși, care își pun practic toată viața lor în slujba  turiștilor. Ei trăiesc din pescuit și, mai nou, din turism. Însă turismul merge doar trei-patru luni pe an, maximum.

Sunt niște oameni destul de curajoși și de aprigi și de luptători, dar care par și destul de triști. Pentru că, spun ei, românii se uită în zona aceea a țării doar câteva luni pe an. În rest, nu-i întreabă nimeni cum îndură ei frigurile, izolarea, înghețarea Dunării și așa mai departe„, a mai spus Mirela Vaida.


Mirela Vaida: „Nu înțeleg cum un om poate călători doar pe apă'

În rest, am fost fascinată de faptul că nu înțeleg cum un om poate călători doar pe apă, cum nu are mașină și poate trăi fără mașină. Cum fiecare are o bărcuță cu care merge în larg sau de unde se deplasează în alt oraș sau dintr-o localitate în alta.


Îmi este greu să înțeleg cum oamenii aceia nu au șosele, dar au drumuri din nisip, bătătorite cu nisip ud și nu vor să aibă șosele. Pentru că lor le place așa. Ăsta este satul lor pescăresc în care s-au născut și, în care, se încăpățânează să trăiască…

Și am, așa, o admirație  pentru oamenii din zonele astea autentice și pentru încăpățânarea lor de a rămâne în țară și de a nu-și trăda, dacă vreți, limba, obiceiurile, pământul pe care s-au născut… Rămân aici și luptă. Și asta mi-a plăcut. Mi-am dat seama că este un colț autentic de România acolo, cu tot ce înseamnă sălbăticiune și frumusețea ei„, a mai declarat Mirela Vaida.