Mirela Banias a făcut COVID-19 de două ori: "Nu e de glumă!". Ce simptome a avut

 Dumba Gabriela
.

Mirela Banias, fosta concurentă de la Insula Iubirii, a dezvăluit că a fost de două ori bolnavă de COVID-19. Bruneta recunoaște că a fost unul dintre oamenii care nu credeau că există această boală, dar după ce a simțit pe pielea ei simptomele COVID-19 a văzut că nu e de glumă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Mirela Banias povestea, la finalul anului trecut, că a fost bolnavă de COVID-19 și împărtășea fanilor ei de pe rețelele de socializare ce simptome a avut, așa încât și ei să recunoască mai ușor dacă sunt infectați. Atunci, fosta concurentă de la Insula Iubirii spunea că s-a confruntat cu dureri de mușchi, de cap, tuse și chiar lipsa mirosului și a gustului.

im555gim555g

„Oboseală, lipsă de gust și miros, tuse, dureri de mușchi, de cap. Însă vă rog să fiți precauți și să respectați regulile de igienă și să purtați mască… că nu e de glumă… eu eram una din acele persoane care nu credea!', a spus Mirela Banias în luna noiembrie 2020.

Când Mirela credea că este în siguranță dacă a trecut o dată prin boală și organismul ei a făcut anticorpi, s-a trezit că a contractat din nou coronavirusul și un test pozitiv pentru COVID-19 i-a confirmat că s-a îmbolnăvit din nou.

În plus, zilele trecute, Mirela Banias a postat pe Instagram o fotografie în care apare cu branula în mână, iar ulterior a dezvăluit că este în spital pentru că a trecut printr-o intervenție chirurgicală.

Citește și: Regina Elisabeta renunță la o tradiție, de dragul lui Harry. Nu vrea să-l pună într-o situație delicată la înmormântarea Prințului Philip

Citește și: Cătălin Botezatu ignoră sfaturile medicilor după ce a fost operat de urgență: „Nu am cum, nu pot!'

Citește și: Cătălin Botezatu, amintiri sfâșietoare. A petrecut noaptea de Crăciun în arest: „A început o femeie să cânte un colind sfâșietor. De atunci…'

‘Acum sunt bine, am avut o operație, acum o săptămână, dar nu ne lăsăm”, a scris Mirela Banias pe Instagram, fără a preciza despre ce operație este vorba.

„Vă mulțumesc pentru toate mesajele primite! #Sunt bine. / Cam într-o lună sper să am vești de dat mult mai bune', sunt mesajele trasnmise de Mirela Banias pe InstaStory, de pe patul de spital.

Fosta concurentă de la Insula Iubirii a fost externată după câteva zile, iar recuperarea pare să decurgă cum nu se poate mai bine.

Mirela Banias a recunoscut că și-a făcut intervenții estetice

Fosta concurentă de la Insula Iubirii a fost mereu un om asumat, sigur pe deciziile lui și a mărturisit că și-a făcut intervenții și la nivelul buzelor, dar și pentru îndepărtarea ridurilor.

„Am început să citesc ultimele mesaje care mi-au intrat acum și am observat că tot mai des am întrebarea: 'Ce sfaturi ne dai în privința intervențiilor estetice?'. Nu am ce sfaturi să vă dau, pentru că nu sunt medic estetician, iar eu când am avut nevoie și mi-am permis să-mi fac ceva am consultat un specialist în această privință.

Pot să vă mai spun că eu bat la ușa medicului meu o dată la 6 luni pentru buze și pentru riduri. Dacă va mai fi nevoie de ceva, o să apelez la el cu încredere', le-a spus Mirela Banias fanilor ei pe rețelele de socializare.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton