Mircea Radu, dat afară din TVR? Din "dragoste" pentru el, și colegii i-au cerut concedierea!

 Dumba Gabriela
.

Mircea Radu ar fi la un pas de concediere! Se pare că vedetei TVR i se pregătește debarcarea din televiziunea publică, după un scandal de proporții în care fostul realizator al emisiunii „Din dragoste” a fost implicat în acest an. Chiar și colegii din TVR i-au cerut concedierea la șefii postului!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

În piața de media se fac mișcări de ultimă oră și se pare că Mircea Radu ar urma să nu mai fie șeful Direcției Comunicare din TVR, potrivit cancan.ro. Vestea nu ar fi fost primită deloc bine de fostul realizator al emisiunii „Din dragoste', însă nu ar trebui să fie atât de surprins, totuși, având în vedere scandalul uriaș în care a fost implicat în acest an.

mircea-radu-rasfatat-28719mircea-radu-rasfatat-28719

Mircea Radu a scris în declarația de avere că a încasat 13.000 de euro de la TVR pentru emisiunea Down The Road. După câteva zile, sindicatul MediaSind TVR, a dezvăluit că suma primită de Mircea Radu era de fapt mult mai mare. Ulterior, vedeta a depus la Agenția Națională de Integritate o declarație de avere rectificativă în care recunoaște că a fost plătit cu mai mulți bani pentru emisiunea în cauză. Șocați de această situație, colegii lui Mircea Radu din TVR au cerut și ei concedierea acestuia.

Angajații TVR au cerut demiterea lui Mircea Radu

Se pare că suma primită de Mircea Radu pentru prezentarea emisiunii Down The Road este dublă față de cea declarată inițial. Așadar ar fi vorba de 125.640 lei, nu 64.670 lei, cât a scris Mircea Radu în declarația de avere.

'Având în vedere informațiile false cuprinse în declarația de avere și contractul de drepturi de autor  pentru emisiunea Down The Road – Aventura, încheiat  de TVR cu fosta vedetă TV Mircea Aurelian Radu, actual coordonator cu atribuții de șef Serviciu Comunicare, Relații Publice și Protocol din Societatea Română de Televiziune și consilier pe probleme de management al președintelui director general al SRTV, Doina Gradea, MediaSind TVR a cerut public ANI și DNA să investigheze aceste inadvertențe flagrante'se arată în comunicatul MediaSind trimis în urmă cu câteva luni.

MediaSind TVR cere conducerii TVR demiterea de urgență a lui Mircea Radu din toate funcțiile deținute în TVR, iar Comisiilor de specialitate ale Parlamentului demararea unei anchete privind condițiile în care s-a încheiat un asemenea contract plătit cu sume discreționare din bani publici.' – comunicat MediaSind.

Mircea Radu a prezentat la TVR emisiunea Down the road. Aventura'

În vârstă de 52 de ani, Mircea Radu a revenit la TVR în noiembrie 2019 şi a prezentat emisiunea Down the road. Aventura'.

Cred că «Down the road. Aventura» va fi un «hit». Dincolo de asta, va fi un program iubit de telespectatori, pentru că putem fi martori la aventura vieţii unor tineri. Plecăm într-o excursie, în care nu contează destinaţia, ci doar călătoria.

La început, mi-am zis că voi fi alături de tineri în călătoria vieţii lor. Apoi, mi-am dat seama că ei m-au luat pe mine în călătoria vieţii mele, într-o călătorie interioară a celui care sunt şi a celui care, cu siguranţă, am devenit după întâlnirea cu prietenii mei speciali', a declarat Mircea Radu în urmă cu un an, înainte să apară pe micile ecrane show-ul său.

Citește și:

Dan Bittman a recunoscut toată lista de femei celebre care i-au fost iubite: „Alexandra Dinu, îmi pare rău'

Ce familie frumoasă are fotbalistul Alex Chipciu! Cum a cunoscut-o pe Andreea, soția și mama celor 4 fetițe: „Începutul relației a fost destul de agitat”/ EXCLUSIV

Cum se simt fiica și soțul Sandrei Stoicescu, infectați cu COVID-19. Primele poze din izolare

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton