Mircea Moldovan de la Insula Iubirii, primele imagini cu noua iubită. Cine este bruneta care i-a furat inima

.

Mircea Moldovan de la Insula Iubirii a reușit să le uite pe Mirela și Teo din emisiunea de la Antena 1. Fosta ispită masculină și-a făcut, în sfârșit, publică noua relație. Chiar dacă a ținut totul ascuns multă vreme, acum lucrurile au devenit suficient de serioase încât să devină totul oficial.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!


Mircea Moldovan le-a furat inima româncelor, atunci când a apărut la Insula Iubirii. Înalt, bine făcut, cu ochii verzi, le-a cucerit ușor pe fete. Însă, se pare că și ispitele se îndrăgostesc câteodată. Atunci când Mirela Baniaș a ajuns în emisiune, alături de Ionuț Gojman, nimeni nu bănuia ceea ce avea să se întâmple.

Mirela i-a furat inima lui Mircea, iar telespectatorii au sperat că cei doi vor rămâne împreună. Cu toate că susținuse că și ea s-a îndrăgostit de el, bruneta i-a tras clapa, în final. A urmat o perioadă în care Mircea Moldovan părea că s-a apropiat periculos de altă concurentă, Teodora.


Cine este bruneta care se iubește cu Mircea Moldovan de la Insula Iubirii

Se pare că Mircea Moldovan și-a păstrat gustul pentru brunete focoase. Noua iubită se numește Simona și are multe lucruri în comun cu fosta ispită masculină de la Insula Iubirii. Îi unește pasiunea pentru sport, dragostea pentru animale, dar și locul în care trăiesc: Italia.


Fosta vedetă Antena 1 a făcut publică o fotografie emoționantă, în care apare alături de Simona, dar și de un cățel adorabil. Imaginea a fost însoțită de un mesaj care i-a topit pe fani. Se traduce astfel: „Iubirile mele, eu, iubire, familie, te iubesc, iubesc animalele, cățeluș, adoptați, nu cumpărați!'

Citește și: Mirela de la Insula iubirii nu l-a uitat pe Mircea. Ce mesaj i-a transmis ispitei masculine: ‘Atât de aproape…’


Citește și: Cum se înțelege Raluca Bădulescu cu părinții, la 46 de ani: „Chiar dacă s-au supărat privind unele alegeri pe care le-am făcut…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă acum Mircea, ispita de la Insula Iubirii. Pandemia de COVID-19 l-a prins în Italia

Citește și: Ion Dichiseanu a fost externat, după două săptămâni de spitalizare. Cum se simte acum actorul

Fanii au reacționat pozitiv imediat și au apreciat fotografia emoționantă. „Tare frumoși!', „Felicitări! Să fiți sănătoși, fericiți și să vă iubiți toată viața! La multi ani! Un An Nou fericit cu multă sănătate', „Sunteți un cuplu minunat! Iubiți-vă mult!', „Foarte frumoși împreună!!! Un an nou plin de realizări, sănătate, fericire si liniște sufletească!!!', sunt câteva dintre mesajele pe care le-a primit Mircea, fosta ispită de la Insula Iubirii.


Cine este Mircea Moldovan de la Insula Iubirii

Este originar din județul Teleorman, provenind dintr-o familie numeroasă. Are două surori mai mici și a studiat la Universitatea Spiru Haret din București. A plecat în străinătate destul de devreme, când avea în jur de 23 de ani. A decis să meargă în Italia, după ce l-a convins un prieten. Acolo a avut o serie de locuri de muncă, până și-a găsit drumul ca model.


Îmi plăcea munca pe care o desfăşuram, dar visam să am o sală de sport a mea. Din salariu ar fi fost imposibil. Mi-am propus să lucrez cinci ani în Italia şi cu banii strânşi să îmi deschid un club de karate, unde să antrenez. Am lucrat orice în acel post de muncă, de la cantina de vinuri, la sala de nunţi, ospătar, grădinar, tot până la 18 ore pe zi. E adevărat că ajunsesem să câştig de patru ori mai mult decât în România.

Însă, după un an şi jumătate, mama mea a avut un accident şi am plecat rapid în România să o ajut. Am cheltuit toate economiile pentru operaţii şi pentru recuperarea după accident. Mama, cele două surori şi tata sunt cele mai importante persoane pentru mine’, a declarat Mircea Moldovan, conform a1.ro.