Mircea Badea, despre stilul lui de viață: "Nu trăiesc sănătos, nu mă confundați cu Carmen"

.

Mircea Badea recunoaște că are un stil de viață total diferit de cel al partenerei sale de viață. Și dacă iubita Carmen Brumă face mult sport și mănâncă foarte sănătos, Mircea Badea a recunoscut în numeroase rânduri că ar putea trăi fericit cu mâncarea din benzinării.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Vedeta Antena 3 este fan fast-food, bea sucuri acidulate și alcool, pierde nopțile, doarme foarte puțin și nici nu are un job lipsit de stres. Mircea Badea îi contrazice pe cei care încă mai cred că iubita lui a reușit să-i impună același stil de viață sănătos.


Prezentatorul de la Antena 3 a dezvăluit în emisiunea „Punctul de întâlnire’ că nu mai merge la sală de multă vreme, doarme foarte puțin și nu are deloc grijă la alimentele pe care le consumă.


„Despre mine se scriu niște inexactități totale. Mircea Badea, eu sunt, care știţi are un stil de viață sănătos…Să mor eu, exact asta este, să mor eu dacă am un stil de viață sănătos. Mânca-ţi-aş, nu am un stil de viață sănătos. Un tip care se duce la sala de forță. Nu mă duc la sala de forță! Care mănâncă sănătos…

Nu mănânc sănătos. Nimic din toate astea nu sunt adevărate. Ei mă confundă pe mine, mă confundă în sensul stilului de viață. Îmi confundă mie stilul de viață cu cel al lui Carmen.


Nu are nicio legătură, dar nici cea mai mică legătură, stilul de viață al lui Carmen cu stilul meu de viață’, a declarat Mircea Badea, la Antena 3.

Citește și: Angela Similea, mesaj dureros după moartea lui Dorin Anastasiu:„Astăzi ești și mâine nu se știe…

Citește și: Ștefan Stan, în lacrimi după ediția „Las Fierbinți, de ieri:„Mama și-a vândut lanțul de aur să-mi cumpere de îmbrăcat

Citește și: Cum s-au împăcat Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, după ce afaceristul a petrecut cu Elena Băsescu, în club


Citește și: Când își va boteza Cristina Cioran fetița:„Nașii au fost aleși

„Nu trăiesc sănătos, nu mănânc sănătos'

Carmen Brum promovează viața sănătoasă, nu gătește cu ulei, face zilnic sport, nu consumă zahăr și prezintă urmăritorilor săi de pe rețelele de socializare rețele foarte sănătoase pe care le gătește acasă. Se pare că Mircea mănâncă în oraș pentru că are un stil de viață complet diferit de al iubitei sale.

„Stilul meu de viață este perfect nesănătos. Este unul dintre cele mai nesănătoase stiluri de viață de pe planetă. Deci, eu mă culc niciodată mai devreme de patru dimineața, uneori dorm cinci ore, uneori dorm șapte ore, uneori nu dorm deloc, însemnând deloc.


Eu fac cele mai nesănătoase lucruri cu putință. Eu mănânc tablă zincată, la propriu. Mănânc în benzinării, deci din alea, știi, desfac celofanul și mănânc tabla zincată dinăuntru.


S-a întâmplat, în New York, să nu dorm absolut deloc, după ce am băut niște cantități respectabile de tărie. Nu trăiesc sănătos, nu mănânc sănătos și nu mă duc la sala de forță’, a adăugat realizatorul de la Antena 3.