Mircea Badea l-a ironizat pe Cezar Ionașcu, după afirmațiile la adresa Deliei: „Îl alerga cu patul prin oraș?”

.

Mircea Badea l-a ironizat pe Cezar Ionașcu, după afirmațiile făcute la adresa Deliei. În urma cu câteva zile, artista a explicat, într-un videoclip, motivele pentru care a luat hotărârea de a nu deveni mamă. Declarațiile acesteia au stârnit un val de reacții, fiind criticată de mai multe persoane publice din țară. Cezar Ionașcu a reacționat la mesajul cântăreței, susținând că niciun bărbat nu își dorește lângă el o femeie care „nu vrea să facă copii'. Ulterior, prezentatorul de la Antena 3 a luat atitudine și l-a ironizat pe fostul soț al Ozanei Barabancea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


Cezar Ionașcu a devenit cunoscut în spațiul public, prin prisma discursurilor sale referitoare la masculinitate. Potrivit site-ului său, acesta se recomandă drept „mentorul bărbaților din România pentru succes, fericire și sănătate’. După mesajul Deliei referitor la decizia de a nu face copii, acesta a pus-o la zid pe artistă, sugerându-i să-și revizuiască „opinia’. Ulterior, Mircea Badea a analizat, într-un mod ironic, comentariile lui Cezar Ionașcu.

Mircea Badea l-a ironizat pe Cezar Ionașcu, după afirmațiile făcute la adresa Deliei. În cadrul emisiunii pe care o moderează, prezentatorul a analizat fiecare afirmație din discursul fostului soț al Ozanei Barabancea. Iată comentariile făcute de acesta!


Citește și: Mama Deliei își apără fiica, după ce a fost pusă la zid de Cezar Ionașcu:'Un bărbat care se bagă în treburile muierilor'

Citește și: Reacția lui Dan Negru după ce Delia a fost criticată pentru că nu vrea copii:'E josnică întrebarea…'

Citește și: Când vor face Carmen de la Sălciua și soțul ei, Marian Corcheș, petrecerea de nuntă:„Mai mult ca sigur, o vom organiza în…’

Citește și: Ce probleme de sănătate a avut Gabriela Prisăcariu, la 4 luni după ce a născut:„Era ceva rău. Credeam că o să…’


Mircea Badea l-a ironizat pe Cezar Ionașcu, după afirmațiile făcute la adresa Deliei

În cadrul emisiunii „În gura presei’, Mircea Badea a analizat afirmațiile făcute de Cezar Ionașcu la adresa Deliei. Acesta a intrat pe profilul de Instagram al mentorului, susținând că nu a auzit despre acesta până în prezent.

„Ia uite, mă, pe Instagram a scris că este mentor! Asta este foarte tare. Ia să scriu și eu la descrierea mea de pe Instagram: ‘idol. (…)’, a spus Mircea Badea la emisiunea În gura presei, de la Antena 3 CNN.


„Eu nu vreau femeie ca tine care nu vrea să facă copii’, și-a început Cezar Ionașcu declarațiile.

Mircea Badea a comentat: „Dar Cezar Ionașcu era în pericol? De ce îi spunea Deliei că nu vrea o femeie ca dânsa? Adică îl alerga Delia cu patul prin oraș? Care e treaba? Nu înțeleg’.

În discursul său, Cezar Ionașcu a susținut că „tribul’ său are nevoie „să se înmulțească’, iar prezentatorul de la Antena 3 CNN, a spus: Are și trib?! Foarte tare. De ce zice ‘noi nu vrem femeie ca tine? Între timp a devenit majestate? A… deci el este purtătorul de cuvânt al bărbaților. Când zice ‘noi nu vrem se referă la toți bărbații, nu se referă la el cu pluralul de majestate’.


Lumea se bazează pe bărbat și femeie’

În același discurs, Cezar Ionașcu a mai spus că Delia creează un „precendent periculos’, deoarece „lumea se bazează pe bărbat și femeie’, sugerându-i artistei să-i transmită soțului ei să fie „un pic mai bărbat’ și „să-și dorească urmași pe care ovarele tale le pot aduce pe această lume’.


Referitor la aceste afirmații, Mircea Badea a adăugat: „Deci înțeleg că Delia este prima femeie de pe planetă care nu își dorește copii. Asta se înțelege din ce spune Ionașcu’.

Sursa foto: Facebook & Instagram