Mircea Badea l-a ironizat George Buhnici. Ce gest a făcut prezentatorul TV: "Ne scuzați, atât s-a putut"

 Ifrim Georgiana
.

Mircea Badea l-a ironizat George Buhnici. Prezentatorul de la Antena 3 și Carmen Brumă se bucură, în această perioadă, de o vacanță în Grecia. În acest context, Mircea Badea a postat câteva fotografii de pe plajă, alături de un mesaj care face referire la declarațiile controversate ale vloggerului George Buhnici.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Mircea Badea și partenera au parte de câteva momente de relaxare departe de România. Cei doi au ales ca destinație Grecia și au postat, pe rețelele de socializare, imagini și filmulețe din concediu. Carmen Brumă a strâns o comunitate impresionantă în mediul online, acolo unde își încurajează urmăritorii să adopte un stil de viață sănătos și să facă sport. Aflată în vacanță, aceasta și-a etalat silueta suplă și a susținut că mișcarea este cea metoda cea mai bună pentru a nu acumula kilograme în plus în cele câteva zile de relaxare. La rândul său, Mircea Badea a postat câteva imagini la bustul gol, alături de un mesaj care face referire la afirmațiile lui Buhnici. În urmă cu două săptămâni, vloggerul susținea că nu dorește să vadă pe plajă piele cu vergeturi și celulită.

badea-1badea-1

Mircea Badea l-a ironizat George Buhnici. Recent, prezentatorul a comentat derapajul lui Buhnici, sugerând că afirmațiile sale au fost lipsite de inteligentă. Iată cum l-a ironizat, din nou, pe fostul realizator de la Pro TV!

Citește și: Mircea Badea, reacție acidă după declarațiile lui George Buhnici:„Este greșit să te afecteze ce a spus unul ca el. Acest tătăiță…'

Citește și: Imagine rară cu Mircea Badea și Carmen Brumă, la plajă:”Ne scuzați, atât s-a putut”

Citește și: Cine sunt părinții lui Anghel Damian:”Tata și-a dorit să fiu actor, i-am îndeplinit visul”

Citește și: Gabi Bădălău, reacție dură după ce a înjurat-o pe Claudia Pătrășcanu:”A fost capabilă să-și folosească propriii copii punându-le microfoane în hăinuțe”

Mircea Badea l-a ironizat George Buhnici

Pe rețelele de socializare, Mircea Badea a postat mai multe fotografii din concediu. Într-una în care apărea la bustul gol, pe plajă, acesta a scris un mesaj ironic referitor la afirmațiile lui George Buhnici privind femeile cu celulită și vergeturi.

,,A sunat Buhnici….', este mesajul care însoțește fotografia de pe rețelele de socializare.

Anterior, cei doi soți au petrecut un sejur în Bulgaria. Aceștia au postat o fotografie în costum de baie, alături de descrierea: „Ne scuzați, atât s-a putut'.

„Să nu ne intereseze ce spune Buhnici'

În urmă cu puțin timp, Mircea Badea a comentat scandalul provocat de George Buhnici. Acesta a susținut că părerea vloggerului nu ar trebui să ne „intereseze', atât timp cât acest gen de comportament nu poate fi corijat.

„Ce mi se pare important de spus? Raportarea corectă era să nu ne intereseze ce spune Buhnici. A spus niște tâmpenii, dar faptul că unii s-au inflamat înseamnă că i-a atins subiectul, adică nu i-a lăsat indiferenți ce a zis el.

Niște doamne au vorbit la televizor și erau afectate de ce a spus Buhnici. Acest lucru mi se pare greșit. Să analizez ce a spus Buhnici? Mă doare în cot. Ce este greșit este să te afecteze ce a spus Buhnici sau unul ca el. Și pentru că nu pot fi schimbați cei care gândesc așa, ce rămâne de făcut? Să mă modelez pe mine. Cum să mă intereseze ce zice unul ca el?! Depinde cât de permisiv sunt eu în a mă răni niște cuvinte', a declarat Mircea Badea, potrivit antena3.ro.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton