„Nu aș vrea să mă caute. Decât să fie o chestie falsă, forțată...”. Mirabela Dauer și fiul ei nu vorbesc de 20 de ani. Ce mesaj i-a transmis artista

.

Mirabela Dauer și fiul ei nu vorbesc de 20 de ani.. Mirabela Dauer a făcut recent câteva declarații dureroase legate de viața personală, dar și despre relația pe care o are cu fiul ei din cea de-a doua căsnicie, Dan Alexandru. De 20 de ani, cei doi nu-și vorbesc, iar cunoscuta artistă crede că este prea târziu pentru a relua legătura cu acesta. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


Mirabela Dauer și fiul ei nu vorbesc de 20 de ani. Din 1972 până în 1980, Mirabela Dauer a fost căsătorită cu regizorul Dan Traian Popovici. Cei doi au împreună un fiu, Dan Alexandru Popovici, care a rămas în grija tatălui după divorț. În timpul procesului de seprare, fostul soț al artistei a acuzat-o de infidelitate, astfel că băiatul lor, în vârstă de doar 2 ani la acea vreme, a ajuns în custodia tatălui. În același timp, Mirabela Dauer a vorbit despre abuzurile fizice prin care a trecut în timpul mariajului, susținând că ar fi fost amenințată cu moartea și bătută cu fierul de călcat. După divorț, solista nu a reușit să consolideze o relație cu fiul ei și este de părere că acest lucru nu mai poate fi îndeplinit acum.


Recent, Mirabela Dauer a susținut că nu-și dorește să fie căutată de fiul ei, având în vedere că au trecut ani buni de la ultima lor interacțiune. Deși are numai gânduri bune la adresa lui Dan Alexandru, în vârstă de 46 de ani, solista s-a resemnat cu ideea că nu mai poate construi o relație cu acesta.

Citește și: Mirabela Dauer a fost bătută de al doilea soț. A stat 10 zile în spital: „A început să dea în mine cu fierul de călcat. M-a mutilat’


Citește și: Mirabela Dauer a fost la un pas să-și piardă viața, în copilărie: „Era să mor înfiptă în țeapă. Făceam numai năzbâtii’

Citește și: Dani Oțil a răbufnit la adresa unui client din restaurantul său. Ce l-a scos din sărite: „Avem niște țărănoi printre noi. Ieși afară, dobitocule!’

Citește și: Actrița Valeria Ogășanu a murit. Soția lui Virgil Ogășanu avea 76 de ani: „A avut o formă rară de…’


Mirabela Dauer și fiul ei nu vorbesc de 20 de ani

Într-un interviu susținut la Antena 3 CNN, Mirabela Dauer a făcut câteva confesiuni dureroase despre relația pe care o are cu fiul ei, Dan Alexandru. Artista i-a plătit băiatului ei pensie alimentară până la vârsta majoratului, însă nu a reușit niciodată să formeze o legătură cu acesta, în ciuda tuturor încercărilor ei. Astăzi, solista s-a resemnat cu ideea că nu mai poate schimba natura relației dintre ei, mărturisind că nu își dorește să fie căutată de Dan Alexandru.


„Să fie sănătos. Nu aș vrea să mă caute. (…) Vorbim despre absurd? Nu. E bine așa cum e. Eu, cel puțin, am un gând frumos îndreptat spre el și-l voi avea toată viața și când n-oi mai fi. Decât să fie o chestie falsă, forțată, obligatorie, nu. E bine așa cum e. Știi ce mulți copii am eu în jurul meu?’, a spus Mirabela Dauer la Antena 3 CNN.


De ce a divorțat Mirabela Dauer de fostul ei soț

Timp de opt ani, artista a fost căsătorită cu regizorul Dan Traian Popovici. În 1980, cei doi au divorțat, iar băiatul lor a rămas în grija tatălui. Mirabela Dauer a susținut că a fost bătută cu cruzime de fostul ei soț, chiar în timpul unui turneu la mare. În cartea biografică „Pe drumul vieții’, solista a relatat un violențele fizice, susținând că ar fi fost „mutilată’ de tatăl fiului ei.

„Picătura care a umplut paharul a fost o întâmplare petrecută la mare, în 1980. Eram cu el şi copilul. Eu cântam pe litoral, aveam spectacol în fiecare seară, trebuia să câştig mulţi bani, pentru că aşa voia soţul meu.


Într-o seară, după concert, m-am întors la hotel. Nu era în cameră. A apărut în scurt timp, beat, abia se mai ţinea pe picioare. A intrat în cameră, dar nu pe uşă, ci prin balcon. Şi, brusc, a început să dea în mine cu fierul de călcat. M-a mutilat. A făcut un scandal îngrozitor, toată lumea ieşise din camere să vadă ce se întâmplă’, a scris aceasta.

Sursa foto: Facebook