Mirabela Dauer, mesaj pentru fiul pe care nu l-a mai văzut de 20 de ani: "Totul a fost o minciună!"

.

Zâmbetul Mirabelei Dauer ascunde o poveste extrem de tristă. A ajuns la 73 de ani cu un mare regret, acela că fiul ei, singurul său copil, nu vrea să o vadă. Cântăreața îi transmite încă un mesaj prin intermediul presei și îl asigură că motivul din spatele refuzului său a fost o minciună.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Discretă în privința vieții personale, Mirabela Dauer nu și-a deschis de prea multe ori inima în spațiul public, dar, când a făcut-o, a vorbit despre cea mai dureroasă dintre rănile sale sufletești, una încă deschisă… Este vorba despre fiul ei, Dan Alexandru Popovici, cunoscut și ca Nanu, acum în vârstă de 43 de ani, de care artista a fost despărțită în mod nedrept pe când acesta era încă un copil. În tot acest timp, Nanu a crezut-o pe mama lui vinovată pentru tot ce s-a întâmplat și a refuzat să o vadă. Astfel au trecut 20 de ani.


„Am fost și voi fi toată viața mea alături de el, cu sufletul și cu gândul, dar nu vreau să agit apele’, a spus Mirabela Dauer, la TVR2.

Anul trecut, artista spunea că Nanu refuză să îi vorbească și că a abandonat-o total. Nu vrea nicio apropiere, însă Mirabela speră că într-o zi își va da seama că greșește.


„Nu eu sunt în posibilitatea asta, poate că el, vreodată în viaţa lui, cât oi mai fi eu pe pământul ăsta, o să îşi dea seama că el a greşit vizavi de mine şi că tot ce a fost în viaţa lui, a fost o minciună. E făcut din mine, din sufletul meu, este un om deştept’, mai spunea artista.


„Eu nu o consider pe Mirabela Dauer mama mea’

Acum niște ani, fiul Mirabelei Dauer făcea una dintre cele mai dureroase declarații pentru o mamă: „Eu nu o consider pe Mirabela Dauer mama mea, ci o solistă de muzică uşoară care îmi este datoare cu nişte bani’, spunea, cu cinism, unicul fiu al artistei.

Citește și:

Mirabela Dauer, mărturisiri fără perdea despre bărbații din viața ei: „Au considerat că nu sunt utili și au plecat!'


Fostul soț a acuzat-o de infidelitate

Mirabela Dauer a fost una dintre puținele femei care au fost despărțite de copil de către instanța de judecată. Fostul ei soț, Traian Popovici, a susținut la divorț că Mirabela i-a fost infidelă, acesta prinzându-și soția în flagrant cu un chitarist, pe litoral, și, mai mult, a adus și martori, artista pierzând astfel custodia unicului ei copil, în vârstă de 2 ani atunci. Din păcate, la scurt timp după ce a rămas fără copil, Mirabela și-a pierdut și tatăl, răpus de durere după pierderea nepotului său.


„Când mi-au luat copilul și a văzut ce tristă eram, atâta tristețe a adunat în el încât s-a întors cu fața la perete și a murit’, a mai spus artista.

Citește și:

Drama Mirabelei Dauer. Artista a fost bătută și amenințată cu moartea. „A paralizat din cauza asta’