Mirabela Dauer a izbucnit în lacrimi în direct: "Mihai a murit cu zile, din cauza unei greșeli"

.

Moartea lui Mihai Constantinescu a îndurerat o țară întreagă, artistul fiind unul dintre cei mai iubiți muzicieni autohtoni. Și Mirabela Dauer, buna lui prietenă, a fost profund afectată de veste. Artista a izbucnit în plâns în direct, în timpul unei emisiuni, în timp ce vorbea despre Mihai Constantinescu.

Din păcate, Generația de Aur a artiștilor români se împuținează pe zi ce trece, iar Mihai Constantinescu, din nefericire, a plecat și el să-și întâlnească prietenii… Invitată la Star Matinal de Weekend, Mirabela Dauer, o bună prietenă a lui Mihai Constantinescu, și-a exprimat durerea și regretul cu privire la moartea artistului, pe care o consideră prematură.


„M-am liniștit că Simona nu este singură, îi are pe frați, pe surori, pe nașă. Este o mare pierdere, încă nu îmi revin. Nu a fost bolnav, sunt convinsă că este o poveste urâtă, o greșeală a unor medici, probabil că vor plăti ei undeva. El nu a avut acest destin, era un om puternic, sportiv, un om sportiv, nu avea cum să se întâmple așa ceva', a declarat Mirabela Dauer, printre lacrimi.

„Nu am vrut să plâng'

Mirabela Dauer este convinsă că Mihai Constantinescu a murit cu zile, cu atât mai mult cu cât artistul ducea o viață extrem de cumpătată, artista sugerând că a fost vorba despre o eroare medicală…


„Mihai nu era un om bolnav, a murit cu zile, a fost o eroare, noi știm unde, dar Mihai a murit cu zile. Era un om puternic, care nu a făcut greșeli în viața lui, n-a băut, n-a fumat. N-ai cum peste noapte să te îmbolnăvești. A fost cea mai neagră săptămână din viața mea. M-am dus la biserică, mi-am luat rămas-bun, dar nu m-am dus la cimitir, n-am putut. Nu pot să-mi conduc prietenii pe ultimul drum. Nu am vrut să plâng, am zis că trebuie să fiu puternică', a mai spus Mirabela Dauer, conform  spynews.ro.


Foto: Instagram, captură video