Mirabela Dauer a dezvăluit de ce e singură, la 73 de ani: "Pe toți iubiții mei i-am cocolit, i-am alintat, i-am sufocat!"

.

Mirabela Dauer are noroc de fani și, implicit la bani, dar niciodată în dragoste. N-a reușit să întâlnească, până acum, bărbatul potrivit ei, așa că, la 73 de ani, este singură. A cunoscut, însă, dragostea, la viața ei, deopotrivă și durerea, dar acum este împăcată cu viața ei și consideră că așa a vrut Dumnezeu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Vedeta a vorbit la emisiunea „Vorbește lumea', de la PRO TV despre faptul că mereu în viața amoroasă a încercat să-i cocoloșească pe partenerii de viață, să aibă mereu grijă de ei, să-i protejeze, iar asta ar putea fi cauza despărțirilor.


‘Eu sunt o fire mămoasă, cocoloasă așa. Toți iubiții mei pe care i-am avut i-am cocolit, i-am alintat și cred că a fost prea mult și s-au sufocat. (…) Eu nu insist, dacă nu mă suni, nu deranjez. I-am sufocat prin bunătatea mea’, a spus Mirabela Dauer.


Vedeta, optimistă ca de obicei și cu simțul umorului a ținut să mai precizeze că este foarte fericită așa cum este și consideră că jumătatea sa nu s-a născut încă. Vedeta e mereu cu zâmbetul pe buze și se simte mai tânără ca oricând, iar în curând urmează să-și sărbătorească ziua de naștere.

„Am luat bătaie chiar şi cu fierul de călcat'

Mirabela Dauer a fost căsătorită de două ori, iar ultima experiență s-a dovedit a fi un adevărat coșmar, care a marcat-o pe viață. La doar 18 ani, pentru a se bucura de libertate şi de petreceri nocturne, fără să mai fie certată de tatăl ei, Mirabela s-a măritat cu Willy Dauer, căsnicie care s-a încheiat însă după doar cinci ani. Dar, cel de-al doilea mariaj avea să fie, după cum mărturisea, drama vieţii ei.


Citește și:

Mirabela Dauer, dezvăluire tristă despre motivul pentru care a renunțat la religia iudaică și a fost pe punctul de a se călugări: „Cine mă îngropa pe mine aici…'


La începutul anilor 70, Mira s-a îndrăgostit de regizorul de televiziune Traian Popovici, rodul iubirii fiind fiul lor, Alexandru. Au divorțat ‘cu cântec’ după 8 ani de căsătorie. A urmat un proces dureros de custodie, în urma căruia copilul i-a fost încredinţat tatălui.

Judecătorii au considerat că artista stătea prea mult plecată în turnee și nu ar fi avut timp și de băiat. Mirabela Dauer și-a luat inima în dinți și a povestit despre iadul trăit cu Traian Popovici.


‘Am intentat divorţ din cauza violenţei lui. După atâtea bătăi pe care le-am încasat de la el, am cedat. Am luat bătaie chiar şi cu fierul de călcat, după care mi-a promis că mă omoară. A fost cel mai nefericit mariaj al meu’, a spus cântăreața, potrivit Click!.

S-a iubit și cu Sandu Andriuță, un ardelean cu zece ani mai tânăr, de care însă s-a despărțit în urmă cu opt ani. O vreme a fost atrasă și de un bărbat din SUA, a cărui identitate nu a vrut să o dezvăluie.