„Este groaznic, nu doresc nici la dușmani”. Mira are probleme de sănătate. Ce s-a întâmplat cu artista, în vacanța din Indonezia

.

Mira are probleme de sănătate. Mira a făcut toxiinfecție alimentară în vacanța din Indonezia. Frumoasa cântăreață și iubitul ei, Levi, au petrecut câteva săptămâni de vis pe insula exotică. Pe rețelele de socializare, șatena a postat mai multe fotografii inedite și se pare că experiența a fost pe măsură așteptărilor. Fix înainte de a se întoarce în România, artista a început însă să se simtă rău și le-a descris urmăritorilor simptomele cu care se confruntă, mărturisind că este terifiată să urce în avion. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


Mira are probleme de sănătate. Mira și iubitul ei, Levi, și-au petrecut ultimele săptămâni în Indonezia. Cei doi s-au bucurat de căldură, dar și de peisajele cu adevărat fascinante. Pe rețelele de socializare, artista a postat numeroase fotografii din vacanță, alături de elefanți și în cele mai exotice locuri. În descrierea imaginilor, aceasta a notat că a avut parte de cea mai frumoasă vacanță din viața ei. Ei bine, însă, cu o seară înainte de a se întoarce acasă, Mira a început să se simtă destul de rău și a descris toate simptomele cu care se confruntă. Șatena a susținut că este vorba despre o toxiinfecție alimentară, mărturisind că nu a mai avut niciodată astfel de probleme digestive.


Mira a făcut toxiinfecție alimentară în vacanța din Indonezia. Cu o zi înainte de întoarcerea în România, artista și Levi au decis să încerce preparatele locale, acesta fiind și factorul care i-a declanșat acesteia toxiinfecția alimentară. Cântăreața nu a putut dormi toată noaptea din cauza simptomelor specifice.

Citește și: Mira nu a luat BAC-ul din prima, din cauza programului încărcat: „Problema a fost…'


Citește și: Mira a ajuns de urgență la neurolog. Ce probleme de sănătate are artista: „Nu mă simt bine'

Citește și: Ianis Hagi a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Elena: „Așa este la machedoni, te însori de tănăr’

Citește și: „Andreea Marin ar rupe audiența cu povestea noastră’. Mihai Găinușă, reacție neșteptată după ce Șerban Huidu a spus că îi lipsește

Mira a făcut toxiinfecție alimentară în vacanța din Indonezia


Pe contul de Instagram, artista le-a vorbit urmăritorilor despre problemele de sănătate cu care se confruntă. Mira a făcut o toxiinfecție alimentară, situație deloc plăcută înainte de zborul de 17 ore spre România. Artista și iubitul ei au petrecut aproximativ trei săptămâni în Indonezia.

„Am parte numai de belele în vacanță. Story-ul pe care l-ați văzut aseară mi-a pus capac. Am făcut toxiinfecție alimentară. N-am făcut niciodată în viața mea, e prima dată când fac și este groaznic, groaznic. Am dat la boboci toată noaptea și să mergi așa, în starea asta, pe zboruri de 17 ore, vai, nu. Nu doresc nici la dușmani’, a spus Mira.


„Sunt mai bine’

Ulterior, cântăreața Mira a revenit cu o nouă postare legată de starea ei de sănătate. Ajunsă în România, aceasta a postat o fotografie în care se poate observa cu ochiul liber că nu este în cea mai bună stare, însă a notat că situația s-a ameliorat cu mult față de ultimele zile.

„Sunt mai bine. Nu forța mondială cum v-ați obișnuit cu mine, dar binișor. Mă refac’, a adăugat aceasta.


Cum s-au cunoscut Mira și Levi

În luna martie a anului trecut, cei doi îndrăgostiți și-au oficializat relația. Aceștia s-au întâlnit în timpul unei vacanțe la munte și și-au dat seama pe loc că sunt suflete pereche. Tot atunci, Levi i-a făcut o declarație de dragoste partenerei sale.

„Ne-am întâlnit prima oară în munți și eram fascinați că avem aceleași cărți preferate. Apoi aceleași obiceiuri preferate, apoi multe altele preferate… Nu am găsit nicio poză normală, nu avem, în viața de zi cu zi suntem exact ca în aceste poze. Orice se întâmplă, tot la fel ajungem să fim:  Mira u my love și sper să nu ajungă pe net toate tâmpeniile pe care le facem’, a scris Levi Elekes pe Instagram, anul trecut.

Sursa foto: Instagram