Mioara Roman a ajuns de urgență la spital! Oana Roman: "Doctorii ne-au spus că a avut un înger și..."

.

Mioara Roman a ajuns de urgență la spital, iar Oana Roman a dat detalii despre starea de sănătate a mamei sale, explicând ce s-a întâmplat de data aceasta. De o bună perioadă de timp, problemele de sănătate ale Mioarei Roman s-au agravat și mama Oanei Roman a petrecut mai mult timp prin spitale decât acasă. Ce s-a întâmplat de data aceasta și de ce a ajuns Mioara Roman de urgență la spital.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Oana Roman a făcut primele dezvăluiri despre starea de sănătate a mamei sale, după ce în cursul zilei de sâmbătă aceasta a fost transportată de urgență la spital. Mioara Roman este bine în aceste momente, dar va trebui să facă recuperare în următoarea perioadă.

De ce a ajuns Mioara Roman de urgență la spital

Mioara Roman a ajuns de urgență la spital din cauza unei căzături. Oana Roman a dezvăluit că mama ei a ajuns la spital după ce și-a pierdut echilibrul și s-a împiedicat, lovindu-se puternic.


Oana Roman a recunoscut că s-a speriat foarte rău pentru mama ei, care are 82 de ani.

„Mama nu mai are echilibrul pe care-l avea. Într-o fracțiune de secundă, s-a împiedicat și s-a lovit foarte rău, chiar dacă a primit ajutor imediat. Ne-am speriat foarte rău.

Din fericire, doctorii mi-au spus că a avut un înger și Dumnezeu a fost lângă ea pentru că nu are leziuni interne, nu are nimic la cap, la creier.

Are doar niște leziuni externe destul de serioase, pentru care va face recuperare. Este conștientă, lucidă, cooperantă’, a dezvăluit Oana Roman pe Instagram.


Citește și: Cum l-a anunțat Magda Pălimariu pe soțul ei că este însărcinată:„Nu m-am ținut de șotii. Când am aflat… / EXCLUSIV

Citește și: De ce Lavinia Petrea nu mai poate deveni mamă pentru a patra oară:„Medicul mi-a spus că…

Citește și: Adevăratul motiv al divorțului dintre Irinel Columbeanu și Monica Gabor:’Regret. Am fost supărat pe…’

Cum se simte Mioara Roman acum

Mioara Roman urmează să fie externată astăzi de la Spitalul Elias, unde a fost internată în urmă cu câteva zile. Va fi transferată la altă unitate medicală, va continua investigațiile.


„Astăzi, doctorii mi-au spus că e bine, că este spre bine. Este conștientă, este lucidă, este cooperantă. Va mai necesita o perioadă de recuperare pentru că are niște leziuni externe destul de serioase, care trebuie tratate.

Dar este ok. Mulțumesc tuturor medicilor de la Spitalul Elias, care au preluat-o la UPU, doamnelor asistente, infirmiere.

Dar o vom transfera într-un alt spital o perioadă pentru a face mai multe investigații și un anumit tip de recuperare’, a spus Oana Roman pe Instagram.


Ce probleme de sănătate mai are Mioara Roman

Oana Roman a spus despre mama ei că are destule probleme de sănătate.

„Degenerările neuronale nu stau pe loc și nici nu dau înapoi. Facem tot ce putem să le ținem pe loc. Are niște probleme care țin de partea neuronală. Îi afectează starea generală, nu mai e activă, conectată la toate lucrurile. Nu mai e așa rapidă în a înțelege.


A făcut o serie de mici accidente vasculare. Are o pareză la mâna dreaptă. Are nevoie de îngrijiri speciale. Trebuie să facă kinetoterapie, are nevoie de ajutor, nu mai poate să își miște mâna dreaptă deloc. A învățat să mănânce cu stânga’, a povestit Oana Roman în direct la PRO TV.