Mioara Roman se simte rău, după ultimele două operații: "Nu o mai recunoști, o îmbrac eu!"

 Dumba Gabriela
.

Mioara Roman se simte mai rău decât s-a știut până acum, după cele două operații suferite în doar lună. Oana Roman a dat asigurări, până nu demult, că mama ei se recuperează bine, însă starea de sănătate a mamei sale s-a deteriorat mult în ultima vreme, agravată și de Parkinson.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman a făcut o serie de dezvăluiri emoționante despre starea de sănătate a mamei ei. Mioara Roman nu se mai poate îngriji singură, nu-și mai poate mișca o mână deloc și fiica ei este cea care o ajută să se îmbrace și care o duce tot timpul la medici. Oana a declarat că mama ei este de nerecunoscut pentru că a îmbătrânit brusc, în urma ultimelor probleme de sănătate.

1716555.1-oana-catinca-romana0-11716555.1-oana-catinca-romana0-1

Mama nu-și poate mișca o mână, nu se poate îmbrăca singură. Trebuie să mă duc să o aranjez, să o îmbrac, să o iau, să o pun în mașină, să o dau jos din mașină, să intru cu ea acolo. La mine durează, e un proces destul de complicat cu mama. Dacă era femeia astăzi, o îmbrăca ea și o aranja, dar vine după 16:00 și trebuie să mă duc eu', le-a povestit Oana Roman colegelor din emisiunea Mămici de pitici cu lipici', de la Antena Stars.

La 80 de ani, Mioara Roman a trecut în doar o lună prin două intervenții chirurgicale, una de colecist și alta pentru extirparea unui lipom. În plus, mama Oanei Roman are afecțiuni cronice, dar și un Parkinson destul de agresiv, care i-a deteriorat starea de sănătate.

Citește și: Catinca Roman, confesiuni dureroase despre Petre Roman, tatăl ei vitreg: „Pe Oana o mai atingea, la mine n-a avut curaj'

Citește și: Reacția lui Petre Roman, după ce a aflat că Oana divorțează de Marius Elisei. Și-a dorit să-i împace

Citeste si: Petre Roman, adevărul despre divorțul de Mioara: „Ea e o mare…”

Tata știe, dar ce poate să facă?”

Mioara Roman a fost o forță toată viața ei, dar acum nu își mai poate folosi o mână deloc. Depinde de sprijinul și înțelegerea Oanei, care suferă cumplit când își vede așa mama. Din păcate, boala Parkinson duce doar la o agravare a simptomelor, nefiind șanse ca Mioara să își revină. Evoluția agresivă a luat-o prin surprindere pe Oana Roman.

Petre Roman este la curent cu problemele de sănătate ale fostei soții, însă Oana spune că nu se implică foarte mult pentru că oricum nu prea are ce să facă.

Familia mea este cea mai grea povară pe care o duc. Mama are multe afecțiuni, dacă o vezi nu o recunoști. La ea îmbătrânirea a fost bruscă. Am vrut să o internez, dar nu am putut din cauza pandemiei.

Are un Parkinson foarte agresiv, nu poate să-și folosească o mână! E greu, nu ești pregătit! Tata știe, dar ce poate să facă? Eu nu merg decât la un spital privat, pentru că acolo mi-au salvat viața. Mama are boală degenerativă ce nu poate fi controlată”, a povestit Oana, plângând, în emisiunea Andreei Mantea.

Boala a schimbat-o, e foarte rău

Boala a schimbat-o, e foarte rău. Dar trebuie să fac tot ce pot pentru ea, până când s-o putea. Mi-e teamă pentru că o vad cum îmbătrânește.

Când îmbătrânești brusc… Lucrurile la ea au evoluat foarte repede. Nu ești pregătit, eu tot o vedeam în putere. Ea a fost o forță toată viața ei, știi bine câte a dus. Femeia e un tezaur de educație, de înțelepciune, de tot. Și când o văd acum e foarte greu. Pentru că nu știi.. stagnează, evoluează?, a mai mărturisit Oana Roman.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton