Mioara Roman a ajuns din nou la spital. Oana Roman: „Mama nu e bine. Nu am puterea să...”

.

În urmă cu câteva momente, Oana Roman a anunțat, prin intermediul rețelelor de socializare, că mama ei a ajuns din nou la spital. Mioara Roman se confruntă cu mai multe probleme de sănătate și este internată, de câteva luni bune, într-un centru de recuperare din Snagov. Iată ce mesaj a transmis Oana Roman despre starea de sănătate a mamei sale!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!


De mai mult timp, Mioara Roman este internată într-un centru de recuperare din Snagov, acolo unde are parte de îngrijire medicală non-stop. Anul trecut, fosta soție a lui Petre Roman a ajuns de mai multe ori la spital, din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă. Acum, Oana Roman a anunțat că mama ei a ajuns din nou e mâna medicilor, susținând că starea de sănătate a acesteia nu este deloc bună.

Dacă în urmă cu două săptămâni Oana Roman susținea că mama ei se simte bine, se pare că starea de sănătate a Mioarei Roman s-a înrăutățit, motiv pentru care a ajuns din nou la spital. Anunțul a fost făcut chiar de fiica acesteia, care și-a anunțat urmăritorii că traversează o perioadă mai dificilă și că își va sista activitatea din mediul online.


Citește și: Cum a reacționat Mioara Roman după despărțirea dintre Oana Roman și Marius Elisei: „Mama m-a întrebat ce se întâmplă'

Citește și: „Sunt sub tratament. Un specialist m-a diagnosticat cu…’. Catinca Roman explică de ce nu a vizitat-o pe Mioara Roman la azil, după acuzațiile Oanei

Citește și: Iulia Albu, despre viața de influencer, după ce Ana Morodan a condus băută și sub influența substanțelor interzise: ‘Celebritatea nu omoară și nu distruge…’

Citește și: Însărcinată în șapte luni, Daniela Crudu s-a fotografiat fără lenjerie intimă. Nu s-a îngrășat deloc în timpul sarcinii


Mioara Roman a ajuns din nou la spital

Pe contul personal de Instagram, Oana Roman a anunțat că mama ei a ajuns din nou la spital. Vedeta a lăsat să se înțeleagă că starea de sănătate a Mioarei Roman nu este tocmai bună, însă a fost destul de rezervată în declarații. Totodată, în următoarea perioadă, fosta soție a lui Marius Elisei își suspendă activitatea din mediul online, având în vedere perioada dificilă cu care se confruntă. Aceasta a recunoscut că îi este greu să gestioneze un astfel de moment, având în vedere sănătatea fragilă a Mioarei Roman.


„Azi voi fi mai mult absentă aici. Mama nu e bine, e la spital și încerc să gestionez situația cât pot de bine. Nu vă pot da detalii deocamdată, dar nici nu am puterea să fiu prezentă cu voi. Doamne ajută!’, a scris vedeta pe InstaStory.


„Mama a avut o cădere de tensiune dimineață’

În urmă cu câteva zile, Oana Roman a oferit noi detalii despre problemele de sănătate ale mamei sale. Se pare că starea de sănătate a Mioarei Roman s-a înrăutățit zilele trecute, însă a avut parte de asistență medicală și s-a recuperat imediat.

„Am fost la mama și plec spre casă. Mama a avut o cădere de tensiune dimineață. Vă explic care este una din diferențele vitale când un vârstnic cu probleme de sănătate este acasă sau într-un loc ca acesta, adică un centru unde poate primi pe loc îngrijiri de specialitate în caz de nevoie. Să presupunem că era acasă (n.r. Mioara Roman) cu o infirmieră. Dânsa nu ar fi știut ce să facă, ar fi chemat salvarea. Ea, mama, fiind aici, având aici asistente, doctori și așa mai departe, i-au pus o perfuzie și într-o jumătate de oră și-a revenit perfect. Asta este diferența pe care unii oameni nu vor să o înțeleagă​’, a precizat aceasta pe InstaStory atunci.

Sursa foto: Facebook