Oana și Catinca Roman, din nou la doctor cu mama lor. Cum se simte Mioara Roman

.

Oana și Catinca Roman au mers din nou la doctor cu mama lor pentru că Mioara Roman are nevoie să ajungă des la controale, mai ales că recent i-a fost schimbat tratamentul. Mioara Roman a avut un an foarte greu și a trecut de numeroase ori pe la spital, dar acum pare că se află pe drumul cel bun.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Mioara Roman nu se simte tocmai bine în ultima vreme și de aceea a repeta analizele medicale. Din fericire, se pare că medicii au descoperit adevărata problemă și i-au prescris un nou tratament. De data asta, Oana Roman este optimistă și este convinsă că mama ei se va simți mult mai bine decât până acum.


‘Gata, merg iar cu mama la doctor, la încă un consult, o aștept pe Catinca să vină și ea. Ea este bine, monitorizată și supravegheată permanant. Dar vom merge la încă un consult din seria multelor consultații pe care le-am făcut în ultima vreme.


Sper, ca într-un final, tot tratamentul să fie la zi, pentru că i-au schimbat foarte mult din tratament. Vom vedea ce o fi’, a spus Oana Roman pe pagina sa de Instagram, acolo unde își ține fanii la curent cu starea de sănătate a mamei ei.

Oana Roman s-a văzut nevoită să-și interneze mama într-un centru de recuperare, acolo unde, spune ea, are parte de cea mai bună îngrijire posibilă. Ea a răspuns, astfel, celor care au acuzat-o că și-a trimis mama la azil. Nu este azil, spune Oana, ci un centru de recuperare pentru vârstnici.


„Are un nou tratament, un nou diagnostic, am credința că de
acum încolo lucrurile vor fi nici ce în ce mai bune, că o vor ajuta.

În urma ultimului RMN pe care l-a făcut doctorii au putut vedea mult mai bine anumite lucruri și i-au prescis un tratament, a renunțat la altele pe care le lua înainte, a spus Oana Roman pe InstaStory, în urmă cu câteva zile.

Citește și: Florin Călinescu, adevărul despre plecarea de la Pro TV:„Eu am negociat doar acum 5 ani


Citește și: De ce s-a rupt relația de prietenie dintre Gabriela Firea și Simona Gherghe: „Am suferit atunci când…

Citește și: Alexandra Stan, despre petrecerea de nuntă.Cum va arăta rochia de mireasă și cine sunt nașii cuplului / EXCLUSIV

Cum a afectat-o Parkinsonul pe Mioara Roman

Pe lângă celelalte probleme de sănătate, Mioara Roman se confruntă și
cu Parkinson și boala a schimbat-o foarte mult în rău, după cum a spus
fiica ei.

„Mama e foarte bolnavă, a avut crize în ultima perioadă. Are
multe afecțiuni. Dacă o vezi, nu o recunoști. Și e foarte greu. Boala a
schimbat-o, e foarte rău. Dar trebuie să fac tot ce pot pentru ea, până
când s-o putea. Mi-e teamă pentru că o vad cum îmbătrânește.


Când îmbătrânești brusc… Lucrurile la ea au evoluat foarte repede. Nu ești pregătit, eu tot o vedeam în putere. Ea a fost o forță toată viața ei, știi bine câte a dus. Femeia e un tezaur de educație, de înțelepciune, de tot. Și când o văd acum e foarte greu. Pentru că nu știi.. stagnează, evoluează?, a declarat Oana Roman.


Mioara Roman, operată de două ori în acest an

La începutul acestui an, Mioara Roman a fost
operată de două ori. Intervențiile chirurgicale au fost complicate, iar mama
Oanei Roman a stat pe masa de operație mai multe ore. Femeia s-a recuperat
repede după cele două operații, iar faptul că i-a avut pe cei dragi aproape a
ajutat-o destul de mult.

Mioara Roman a suferit o intervenție de eliminare a unui punct de grăsime care se infectase, dar și o operație la paroscopică.