Chinurile prin care a trecut Mioara Lincan timp de 17 ani: "Soacră-mea mi-a dat foc"

.

Mioara Lincan este una dintre cele mai îndrăgite soliste de muzică lăutărească, dar viața ei privată a fost un calvar. Artista povestea, acum ceva timp, că a îndurat chinuri mai timp de 17 ani și doar Dumnezeu a salvat-o din toate nenorocirile. Mioara Lincan a dezvăluit că fosta soacră i-a dat foc, dar a reușit să scape cu viață.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Mioara Lincan a trecut prin momente atât de grele în viața ei încât este o minune că se află în viață și mai poate zâmbi, atunci când urcă pe scenă. Artista a povestit nu doar o dată că viața ei nu a fost deloc una presarată doar cu bucurii și liniște, ci mai degrabă cu drame și chinuri foarte grele.

Dramele neștiute ale artistei Mioara Lincan


Mioara Lincan s-a căsătorit de foarte tânără și a găsit cel mai bun bărbat. La doar 14 ani a fugit cu iubirea vieții și a sperat că va fi cea mai fericită femeie.

Tata, mama erau plecați la nuntă și eu l-am chemat de Marinică, soțul meu, la școală să mă ia.

Am mers acasă, mi-am luat lucrurile și m-am mutat cu el la 14 ani. M-au împăcat cu părinții mei până la urmă, tata l-a iubit mult. Eram copil nu știam nimic, iar anul următor l-am făcut pe Giani. La 19 ani aveam trei copii.


Ne-am mutat cu soacra mea care nu m-a suportat deloc, ei erau foarte bogați, noi eram mai sărăcuți și cred că de asta. Nu i-am intrat deloc în grație!’, a declarat Mioara Lincan cu ceva timp în urmă pentru Antena Stars.

Până la vârsta de 19 ani, de pildă, a născut două fete. Pe una a adus-o pe lume în timp ce era la o nuntă, iar pe cealaltă a născut-o în căruță.

În ciuda neînțelegerilor pe care le-a avut cu soacra, Mioara spune că a avut și lucruri bune de învățat de la ea. Faptul că era dojenită în permanență de mama fostului ei soț a ajutat-o într-un fel să înfrunte viața, a călit-o.


„Soacră-mea a luat sticla de gaz, a aruncat-o pe mine și mi-a dat foc. Ei erau bogați, noi sărăcuți, și trebuia să mă duc la câmp cu vacile, cu oile.

Nu aveam voie în bucătăria de vară și găteam cu o lampă de gătit pe sală. M-a dat afară din casă. La 5 dimineața am plecat cu copilul. Soțul a venit după mine la Găești, dacă m-a iubit’, a povestit Mioara Lincan la ETNO TV.

Citește și: Anghel Damian, despre serialul Clanul, în care joacă și noua lui iubită, Theo Rose:’Mi-am găsit fericirea’


Citește și: Simina Loica se mută din apartamentul în care a locuit cu Alex Zănoagă. Unde va sta, de acum:„Chiar sunt fericită

Mioara Lincan l-a îngrijit și pe soțul ei paralizat

Viața i-a dat Mioarei Lincan cea mai grea palmă, când soțul său a paralizat.

„Când aveam o nuntă la 300 kilometri distanță, ajungeam acasă la 11.00-12.00 ziua. Dacă dormeam două, eram foarte mulțumită. Dar așa a fost firea mea și așa sunt și acum. Bărbatul meu era bolnav.

Trebuia să știu dacă a mâncat, dacă și-a luat tratamentul, dacă era schimbat. Iar a doua zi, trebuia să plec la altă cântare. Dumnezeu mi-a dat atâta putere… soliștilor, de la oboseală, le scade vocea, mie nu mi s-a întâmplat. În mașină, cu lăutarii, mă rugam la Dumnezeu să mă ajute să pot cânta.


Soțul meu a fost violonist, unul foarte bun. Mi-amintesc că nenorocirea s-a întâmplat la o nuntă la Călărași. La 12 noaptea, în pauză, el mi-a spus că nu mai poate ține arcușul în mână, pentru că nu mai simte mâna și piciorul.

Am ajuns acasă, iar dimineața nu a mai putut mișca partea dreaptă. Am făcut toate investigațiile posibile, nu s-a mai putut schimba nimic. Ulterior a făcut și Parkinson și a murit de leucemie. 17 ani a rămas bolnav și s-a stins la 65 de ani’, a spus artista.


Pe de altă parte, Mioara spune că e mulțumită sufletește pentru că și-a făcut datoria față de copiii săi.

Toată viața, am muncit doar pentru copii. Nu mi-a plăcut luxul, nu am fost o femeie bogată. Dar mi-am făcut datoria onorabil față de copii și bărbatul meu', a declarat cântăreața.


Mioara Lincan a îngropat trei oameni dragi în trei ani

În urmă cu mai mulți ani, însă, Mioara Lincan a trecut prin cel mai negru coșmar al său, după ce a pierdut în cursul a trei ani trei dintre cei mai apropiați oameni din viața sa.

Mama artistei, soțul și apoi tatăl, toți s-au stins unul după altul, lăsând un gol imens în sufletul acesteia.

'Am avut momente când am vut să renunț. În 2003 am venit din America, la o săptămână a murit mama. La un an de zile a murit soțul meu, iar peste un an a murit tata. Am făcut o depresie, nu știu ce s-a întâmplat cu mine, am ajuns și la spital, am fost foarte bolnăvioară. Ajunsesem să stau în casă și nu mai voiam să vorbesc cu nimeni. La bancă am pierdut vreo 40.0000 de euro din cauză că a falimentat banca. Pentru mine și asta a fost o supărare foarte mare', a spus Mioara Lincan.