Minodora, primele declarații după operația la colon: "Nu mor caii când vor câinii!"

.

Printr-o postare pe Facebook, Minodora și-a informat fanii că a trecut cu bine peste operația la colon și se recuperează acasă. Cântăreața susține că nu îi este foarte ușor, însă pentru că este o femeie puternică și „nu mor caii când vor câinii” se va pune rapid pe picioare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Zilele trecute, înainte de operație, Minodora le-a povestit fanilor săi, prin intermediul lui live că urmează să se opereze. Și pentru că toată lumea credea că intervenția are legătură cu procesul de slăbire prin care a trecut în ultima perioadă, artista le-a dezvăluit fanilor și motivul operației.


Mulți au crezut că este vorba despre o operație de eliminare a pielii în exces, care îi deranjează pe cei care slăbesc foarte multe kilograme. Însă nu a fost vorba despre așa ceva în cazul cântăreței. Din cauza problemelor cu constipația, pe care le-a avut mulți ani, Minodora s-a ales cu fisuri la nivelul colonului și de aceea a avut nevoie acum de operație.


Minodora a profitat de ocazie pentru a trimite și un mesaj de încurajare pentru Costi, care a fost eliminat de la Survivor.

„Iubițilorrrr mulțumesc din suflet, pentru grijă! Sunt bine după intervenția chirurgicală pe care am avut-o!!! Sunt acasă , este totul ok,  nu este ușor însă, pt că sunt puternică ( nu mor caii când vor câinii).

Nu ne lăsăm cu una cu două…, voi onora cu mare plăcere invitația lui Teo și Bursucu de mâine ora 15, unde voi fi cu REGINELE mele , vom cânta BINELE NOSTRU  și îl vom susține pe prietenul meu COSTI IONIȚă pe care îl aștept cu drag acasă… nu de altă dar avem de lucru…proiecte neterminate…


Mândră de COSTI FORTZA!

Un caracter frumos, un om blând, cinstit, credincios, corect, mai rar…!!!' a postat Minodora pe Facebook.

Postarea Minodorei a strâns rapid peste 500 de mesaje de încurajare din partea fanilor săi. Cântăreața i-a pus la punct pe cei care credeau că a trecut printr-o operație de îndepărtare a pielii în exces și i-a asigurat că nu a fost vorba despre așa ceva.


Citește și:

Divorțați, dar împreună! Connect-R și Misha au sărbătorit ziua de naștere a fiicei lor, Maya

Cum arată Adela Popescu, însărcinată în patru luni, în costum de baie

Cristina Șișcanu, în scandal cu Elena Ionescu! De la ce a pornit conflictul: „Da, femeie, sunt frustrată'

Minodora a slăbit 40 de kilograme

În urmă cu câțiva ani, Minodora avea probleme cu greutatea și nu se simțea deloc bine în pielea ei. Cântărea peste 100 de kilograme și nu avea încredere să poarte haine provocatoare, dar totul s-a schimbat în viața ei după ce a reușit să slăbească spectaculos.


În ianuarie 2017, Minodora a luat o decizie radicală: și-a făcut operație de micșorare a stomacului. Cântăreața continuă să slăbească chiar și acum, după ce a topit deja 40 kg și cântărește 70 de kg. 


Mândră de silueta ei, Minodora poartă haine îndrăznețe, pe care înainte nici nu se gândea să le probeze măcar și nu mai simte nici un disconfort să publice fotografii cu ea în costum de baie, chiar.

‘Mâncam prin benzinării, luam anticoncepționale, m-am
îngrășat de la ele vreo 15 kg, plus vreo 20, de la mâncare. M-am
complăcut ani de zile. Sunt mâncăcioasă, pofticioasă, gătesc, nu am fost
niciodată vreo slăbuță, am fost un pic mai robustă,
spunea Minodora, acum ceva vreme.


Între timp, a reușit să scape de 40 de kilograme.

foto: Facebook