Minodora, adevărul despre despărțirea de Cătălin Arabu, în pragul nunții: "Am suferit când..."

.

Minodora a spus adevărul despre despărțirea de Cătălin Arabu, chiar în pragul nunții. Cei doi au fost împreună timp de cinci ani și urmau să se căsătorească, însă cântăreața a pus punct relației lor din motive pe care le-a dezvăluit abia acum.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!


Înaintea relației cu soțul său, Minodora a fost la un pas de căsătorie cu cântărețul Cătălin Arabu. S-au despărțit după cinci ani, logodiți fiind, când toată lumea se aștepta la o nuntă. Minodora dezvăluie acum motivele pentru care s-au despărțit.

De ce s-au despărțit Minodora și Cătălin Arabu

Minodora și soțul ei, Liviu, s-au căsătorit în 2009 și în același an a venit pe lume și fiul lor, Marco. Însă până în acel moment, viața sentimentală a solistei era legată de numele unui coleg de breaslă, și anume Cătălin Arabu. S-au despărțit, deși erau logodiți, iar acum solista a spus și care au fost motivele acelei rupturi.


„A fost o relație frumoasă, nepotrivire de caracter, efectiv. Dacă ideile nu coincid, nu putem conviețui. Dacă după o perioadă de timp nu vezi viața în același fel, nu e ok. Ne blocam la prea mult. De exemplu, prea multă prietenie cu cutare și cu cutare și cu cutare.

Eu sunt omul măsurii și merg pe următoarea idee: în viață trebuie să ai o limită. În orice. Iar el nu prea avea măsură. Și existau disensiuni, discuții', a declarat Minodora într-un interviu acordat lui Mihai Ghiță.


Minodora, înșelată de Cătălin Arabu

Minodora a mai dezvăluit că a fost înșelată de Cătălin Arabu, dar nu a simțit niciodată pentru că acesta s-a purtat foarte frumos cu ea și a protejat-o.

Ulterior am aflat că m-a înșelat. Foarte bravo lui și toată aprecierea mea, onest spun treaba asta, pentru că nu am simțit niciodată.

Să știi că el pe mine m-a ocrotit, m-a răsfățat foarte tare și nu mi-a lipsit nimic. Fix așa este și soțul meu„, a mai spus Minodora.


Citește și: Dan Negru are permis de tractor de la 19 ani:’O viață mai complicată…’

Citește și: Ce sacrificiu a făcut soţia lui Călin Popescu-Tăriceanu de dragul lui:„După ce m-am căsătorit…

Minodora a suferit când s-a însurat Cătălin Arabu

Chiar dacă era conștientă că nu se potrivesc și despărțirea era cea mai bună alegere, Minodora recunoaște că a suferit când a rupt relația cu Cătălin Arabu, dar mai ales când acesta s-a însurat.

Am suferit și când ne-am despărțit, mi-a fost greu și când s-a căsătorit. Au fost 5 ani de zile petrecuți împreună, zi de zi. Dacă ai un animal de companie te obișnuiești cu el, dar cu un suflet de om. Noi eram ca și căsătoriți, am fost logodiți„, a mai spus Minodora în același interviu.


Cătălin Arabu o ceruse de soție în emisiunea lui Teo, cu inel și sub o arcadă de flori, dar nunta nu a mai avut loc.

„Pentru că n-am vrut eu, simțeam că lipsește ceva', spune Minodora.

Cătălin Arabu a emigrat în Canada


Minodora și Cătălin Arabu (Cătălin Neacșu) s-au despărțit în februarie 2005, după 5 ani de iubire. Un an mai târziu, în  2006, Cătălin s-a căsătorit cu Mariana, naș fiindu-le Silviu Prigoană.

Cătălin Arabu a lăsat în urmă cariera din România, a emigrat în Canada, unde și-a făcut un rost. Au venit pe lume și două fetițe superbe, Kendra Anne Marie și Isabel Gabriela, așa că viața i s-a schimbat la 180 de grade.