Minodora a slăbit 38 de kilograme. Cât de bine arată în costum de baie, după 20 de ani de diete!

.

Minodora luptă de mai bine de 20 de ani cu kilogramele și iată că, în sfârșit, după ce a testat toate dietele posibile și imposibile, cântăreața a ajuns în punctul de a poza în costum de baie. Aflată la mare, Minodora nu-și mai ascunde corpul și arată fanilor săi că eforturile au dat rezultate.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Nici Minodorei nu-i vine să creadă că a ajuns, nu doar să facă plajă într-un costum de baie din două piese, dar să și pozeze astfel. Cântăreața a spus de numeroase ori, în trecut, că nu crede că va avea vreodată curaj să-și arate trupul pe internet, însă atât de mândră este acum de reușita ei, încât și-a trecut peste cuvânt.


Dacă cei mai mulți dintre oameni s-au îngrășat în carantină și pe perioada izolării, Minodora a făcut fix pe dos. Cântăreața a reușit să slăbească 38 de kilograme, după mai bine de 20 de ani de diete.


Minodora a mărturisit că a ajuns să cântărească 70 de kilograme și că mai are puțin până să ajungă la greutatea ei ideală: 68 de kilograme, așa cum avea în tinerețe, la lansarea în muzică.

„Am slăbit vreo 30 de kg și nu mai am cu ce să mă îmbrac, în special atunci când apar în scenă. Ușor n-a fost. M-am chinuit să ajung la kilogramele copilăriei mele de 20 de ani. M-am lansat de 20 de ani și de 20 de ani mă chinui să ajung la 68 de kilograme. Sunt la 70, mai am puțin. Eu acum am ajuns la mărimea M’, a explicat Minodora, la „Star Matinal’.


A scăpat de o boală gravă prin operația de micșorare a stomacului

Operația nu a ajutat-o, însă, doar în lupta cu kilogramele în plus, ci și în lupta cu o boală gravă. Conform artistei, aceasta ar fi făcut diabet dacă nu apela la intervenția chirurgicală.


Eu tot timpul am arătat bine, dar cel mai important este interiorul. Se întâmpla de multe ori să am faţa „picată, dar asta se întâmplă doar atunci când sunt obosită. Am o faţă foarte expresivă. (…) Eram predispusă foarte mult la diabet. La noi în familie toți au diabet. Dacă faci aceasta operație, scapi de diabet. Trebuia să slăbesc mai mult, însă eu am slăbit 20 de kilograme. Mănânc foarte puțin, dar des. Această operaţie m-a ajutat cu adevărat să scap de boală‘, spunea Minodora în emisiunea „Cool Sunday Nights in ianuarie.