Minodora a fost victima bullying-ului, din cauză că era prea săracă: "M-a lovit destul de tare că m-am învinețit..."

.

Minodora este una dintre cele mai iubite artiste din țara noastră. Vedeta a reușit să strângă o comunitate impresionantă de fani, pe care îi ține la curent cu ultimele noutăți din viața sa. De curând, cântăreața și-a deschis sufletul și a vorbit despre un subiect mai puțin știut. A fost victima bullying-ului, în copilărie, din cauza faptului că era săracă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!


Minodora este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică de petrecere din țara noastră. Vedeta a recunoscut însă că viața i-a oferit multe obstacole de-a lungul anilor, chiar și în copilărie s-a confruntat cu multe situații dificile. La un moment dat, artista a fost victima bullying-ului din cauza faptului că era sărăca.

În cadrul unui interviu, interpreta și-a deschis sufletul și a vorbit deschis despre perioada respectivă, dar și-a adus aminte și de un episod mai puțin plăcut. Iată declarațiile făcute de Minodora!


Citește și: Minodora, adevărul despre despărțirea de Cătălin Arabu, în pragul nunții:'Am suferit când…'

Citește și: Minodora, în lacrimi înainte de Paște:'Mama este internată de 18 zile, a fost ceva grav'

Citește și: Cum arată monumentul ridicat în memoria lui Răzvan Ciobanu, chiar în locul în care și-a pierdut viața.Pe piatra funerară sunt scrise versuri emoționante

Citește și: Simona Gherghe a anunțat în direct că va lipsi de la emisiunea Mireasa.Cine o înlocuiește


Minodora a fost victima bullying-ului din cauză că era prea săracă

A pornit de jos și a luptat mult până să ajungă în acest punct al vieții sale. Minodora a vorbit deschis acum despre un subiect mai puțin dezbătut din viața ei. În copilărie, părinții ei nu-și permiteau să îi ofere ce aveau alți copii, întrucât se sacrificau pentru cariera pe care ea urma să o aibă.

În cadrul unui interviu, vedeta și-a adus aminte de un eveniment mai puțin plăcut. Se făcea că era la școală și o colegă a lovit-o pentru că i-a cerut un sandviș.


‘O fată m-a lovit. Era o fată care venea cu câte 2-3 sandvișuri la ea, eu întotdeauna am fost mâncăcioasă, drept dovadă că am avut 100 de kilograme 20 de ani. A făcut ce a făcut și m-a lovit odată, dar m-a lovit destul de tare că m-am învinețit la cot, la mână, nu știu. Am păcalit-o ‘Dacă nu-mi aduci și mie un sandviș în fiecare zi te spun că m-ai lovit’Am păcalit-o pe fata aia și mi-a aud vreo două săptămâni sandvișuri la școală’, a spus Minodora. 


Minodora, adevărul despre despărțirea de Cătălin Arabu

Înaintea relației cu soțul său, Minodora a fost la un pas de căsătorie cu cântărețul Cătălin Arabu. S-au despărțit după cinci ani, logodiți fiind, când toată lumea se aștepta la o nuntă. Minodora dezvăluie acum motivele pentru care s-au despărțit.

„A fost o relație frumoasă, nepotrivire de caracter, efectiv. Dacă ideile nu coincid, nu putem conviețui. Dacă după o perioadă de timp nu vezi viața în același fel, nu e ok. Ne blocam la prea mult. De exemplu, prea multă prietenie cu cutare și cu cutare și cu cutare.


Eu sunt omul măsurii și merg pe următoarea idee: în viață trebuie să ai o limită. În orice. Iar el nu prea avea măsură. Și existau disensiuni, discuții’, a declarat Minodora într-un interviu acordat lui Mihai Ghiță.

sursă foto- Facebook