Milla Jovovich – Însărcinată cu al doilea copil la 38 de ani

 Florentina Liutic
.

Actriţa Milla Jovovich, în vârstă de 38 de ani, a declarat pe pagina sa de Facebook că este însărcinată cu al doilea copil, ceea ce va aduce schimbări în programul său din următoarele luni.

 

Astfel, filmările pentru Resident Evil: The Final Chapter' care trebuiau să înceapă în Africa vor fi amânate până la venirea pe lume a bebeluşului.

 

Iniţial, voiam să va spun cât de entuziasmată sunt că voi zbura la Cape Town, în Africa, pentru a începe filmările la «Resident Evil: The Final Chapter». Dar…e u şi cu soţul meu tocmai am descoperit că vom mai avea un copil.', a scris vedeta.

Dupa discutii intense, am ajuns la concluzia ca ar fi cel mai bine pentru toata lumea sa asteptam pana la venirea pe lume a bebelusului pentru a filma . Nu credem ca burtica in crestere si cascadoriile merg mana in mana cu ucisul de zombie”

 

Milla Jovovich şi soţul ei, regizorul Paul W. Anderson, sunt părinţii unei fetiţe, Ever Gabo, de 6 ani şi jumătate, căreia frumoasa actriţă şi-a dorit să îi ofere un frăţior sau o surioară.

 

Foto: Hepta

 

Milla Jovovich si Paul W. AndersonMilla Jovovich si Paul W. Anderson

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton