Miley Cyrus și Liam Hemsworth s-au despărțit după doar 8 luni de căsnicie!

.

Sunt împreună de 10 ani, dar pentru ei a fost de ajuns mai puțin de un an de mariaj pentru a-și da seama că nu pot merge înainte ca o familie… Miley Cyrus și Liam Hemsworth s-au despărțit după doar 8 luni de căsnicie!

Miley Cyrus (25) și Liam Hemsworth (28) au format unul dintre cele mai carismatice cupluri de peste Ocean, iar relația lor, care s-a întins pe parcursul a nu mai puțin de 10 ani, a fost una cu suișuri și coborâșuri. Poate tocmai de aceea fanii lor au fost extrem de surprinși, la finele anului trecut, când cei doi artiști și-au anunțat căsătoria, postând fotografii de la eveniment pe conturile lor de socializare.


Miley și Liam s-au cunoscut în 2009, pe platourile de filmare ale peliculei „The Last Song, unde s-au îndrăgostit. 2012 a fost anul în care cei doi s-au logodit, pentru ca, un an mai târziu, să se despartă, iar la finalul lui 2015 să reia idila. Iar anul trecut, cei doi au devenit o familie cu acte, la ceremonie participând doar familia și prietenii apropiați.

Miley Cyrus este atrasă de femei!

Primele zvonuri despre despărțirea acestora au apărut la finele săptămânii trecute, când Miley a postat o fotografie în care apare fără inelul de căsătorie și care are un mesaj destul de ciudat… Pune-mă pe mute dacă nu vrei SPAM’. La scurt timp, a venit și declarația oficială din partea purtătorului de cuvânt al artistei: „Evoluând în permanență și schimbându-se atât ca parteneri, cât și ca persoane, ei s-au hotărât că în acest fel se pot concentra cel mai bine fiecare asupra propriei persoane și cariere. Vor rămâne părinții dedicați ai animalelor pe care le dețin împreună în perioada pe care o vor petrece separat. Vă rugăm să le respectați transformarea și intimitatea’.


Care este adevăratul motiv nu se știe, dar cu siguranță lui Miley nu i se potrivește profilul de… gospodină, cel puțin din declarațiile făcute chiar de către artistă: „Prefer să nu arăt prea multe oamenilor din această relație, pentru că este atât de complex, modern și nou, încât nu cred că suntem într-un moment în care oamenii să înțeleagă. Adică, lumea chiar crede că stau acasă într-un nenorocit de șorț pregătind cina? Sunt într-o relație heterosexuală, dar sunt încă atrasă sexual de femei’.