Mila Kunis si Ashton Kutcher, surprinsi sarutandu-se. Demi Moore este devastata

 Revista VIVA
.

Dupa ce zilele trecute paparazzi i-au surprins pe Ashton si pe Mila Kunis sarutandu-se, surse din anturajul lui Demi Moore spun ca aceasta a devenit isterica.

Cei doi actori au fost fotografiati la o petrecere organizata la Los Angeles pentru actorii din distributia filmului „Jobs”, in care Ashton Kutcher interpreteaza rolul principal.

Foto: Captura foto dailymail.co.uk.

„Demi este distrusa ca Ashton a trecut atat de repede mai departe si are o relatie cu Mila. E mai mult decat devastata. Chiar daca Ashton a inselat-o tot timpul, erau fete necunoscute si nu era o relatie ca cea pe care o are acum cu Mila, ceea ce o innebuneste pe Demi. Vazand pozele cu el sarutand-o a fost mai mult decat putea sa suporte. Stia ca lucrurile s-au incheiat intre ei, dar cred ca mai spera putin la o impacare – dar acum ca el se intalneste cu altcineva, ea stie ca asta nu mai e posibil', a declarat un apropiat al actritei pentru site-ul Radaronline.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton