Mihail Pautov a devenit tată pentru a doua oară. Primele imagini cu băiețelul: „Seamănă cu mine”

.

Mihail Pautov a devenit tată pentru a doua oară. Prezentatorul emisiunii MediCool a anunțat, pe rețelele de socializare, că soția sa a născut un băiețel perfect sănătos. Acesta a publicat primele imagini cu nou-născutul, alături de câteva declarații emoționante.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Mihail Pautov trăiește o frumoasă poveste alături de soția sa, Andreea. Cei doi au împreună o fetiță și au devenit, recent, părinții unui băiețel superb. Anunțul a fost făcut de prezentatorul emisiunii MediCool, pe rețelele de socializare. Acesta a publicat primele fotografii cu noul membru al familiei și a fost felicitat de mai multe persoane publice de la noi din țară.

Mihail Pautov a devenit tată pentru a doua oară. Este chirurg cu o vastă experienţă în cadrul secției de Chirurgie Generală și Transplant Hepatic, iar pe lângă o carieră de succes, se poate mândri și cu o familie împlinită.


Citește și: Cine este Mihail Pautov de la MediCOOL.E celebru pe Instagram

Citește și: Mihail Pautov, prezentatorul emisiunii MediCool, va fi tată a doua oară:'O parte din…'

Citește și: Naomi Hedman se înțelege bine cu socrii. Cum au susținut-o părinții lui Florin Ristei, la Splash! Vedete la apă:„Suntem foarte…’

Citește și: Raluca Bădulescu, prima vacanță alături de noul iubit. Ce destinație au ales:„M-am bucurat de un…’

Mihail Pautov a devenit tată pentru a doua oară


Pe 13 august, medicul a anunțat că a devenit, din nou, tată. Acesta a publicat o fotografie ținându-și bebelușul în brate, imagine care strâns zeci de mii de aprecieri și comentarii.

Vă spun eu, seamană cu mine’, a scris Mihail Pautov în dreptul fotografiei.

Acesta a fost felicitat de mai multe vedete din România. „Să-l cresteti în iubire!’ (Mihai Morar), „Mă bucur pentru tine, prietene’ (Bogdan Vlădău), „Felicitaaaaaari!!! Vă îmbrățișez!’ (Giulia Anghelescu), „Să fiți fericiți!’ (Sânziana Negru).


„Hai să-ți arăt cum e prin viață’

Soția lui Mihail Pautov a fost, recent, externată din maternitate. Medicul a publicat o altă fotografie cu băiețelul lui, alături de un mesaj emoționant.

Anunțul că va deveni tată pentru a doua oară a fost făcut în luna mai, când prezentatorul emisiunii Medicool a postat o fotografie cu ecografia 4D. La puțin timp după, internauții au lăsat zeci de comentarii și i-au felicitat pe cei doi părinți.

„După o scurtă pregătire, am plecat la drum! Hai să-ți arăt cum e prin viață și hai să te învăț să te bucuri de ea, din prima zi’, a scris medicul pe rețelele de socializare.


Ce spune Mihail Pautov despre rolul de tată

Pe blogul său, medicul a scris câteva rânduri despre rolul de tată și despre relația cu partenera sa de viață.

„Sunt tatăl Anastasiei, un îngeraş în vârstă de 3 ani, pe care încerc să o învăţ cât mai iscusit îmi e cu putinţă cam despre ce este vorba în viaţa asta. Iubita din stânga este nevastă-mea, Andreea Pautov, un yoga-teacher cu care am zilnic debate-uri pe tema spiritualitate vs. ştiinţă, dialoguri din care mereu învăţăm, dar care rar lasă pe cineva să câştige argumentat. O parte dintre ele le veţi regăsi în acest blog‘, scria Mihail Pautov pe blogul său.

Sursa foto: Facebook & Instagram